Wij zoeken nog versterking voor de regio Zuid-Nederland

Ga aan de slag als Deskundig Inventariseerder Asbest

Wil jij aan de slag als deskundig inventariseerder asbest bij ons team van Asbest Advies? Als onderdeel van onze divisie Property, zijn wij op zoek naar versterking van ons team en bieden wij jou een uitdagende en afwisselende functie waarbij je op verschillende locaties komt. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, een luchthaven, een ziekenhuis, een viaduct of een booreiland. Verzin het, en wij zijn er geweest!

Als inspecteur inventariseer je gebouwen en objecten op de aanwezigheid van asbest en chroom-6/zware metalen en geef je onze klanten advies over het veilig werken met en het beheer van deze stoffen. Je voert inspecties uit die variëren van visuele opnames tot compleet destructief onderzoek waarbij je op zoek gaat naar verborgen toepassingen.

Je werkt vanuit een van onze drie locaties: Zwolle, Breda of Delft, waarbij thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort. Elke locatie is voorzien van een eigen bedrijfsbureau, dat je werkzaamheden plant en voorbereidt. Per locatie hebben we een divers team van ongeveer 10-12 enthousiaste inspecteurs en projectleiders die jou graag helpen om het vak eigen te maken en je te ondersteunen waar nodig.

Wat ga je doen?

 • je bent in jouw regio veel onderweg naar klanten om asbestinspecties uit te voeren in woningen, winkels en kantoorpanden
 • complexere inspecties pak je samen met een ervaren collega op
 • je voert de inspecties uit met behulp van een tablet
 • na de inspecties werk je op kantoor of thuis je rapportages uit
 • het bedrijfsbureau plant jouw werkzaamheden in en bereidt ze voor

Wat vragen we?

 • een bouwkundige achtergrond (op MBO niveau, dus ervaring telt ook!)
 • een DIA Certificaat is een pré, heb je deze niet dan leiden we je graag op

Wat bieden we jou?

 • een leaseauto, laptop en telefoon
 • smartphone en laptop. Deze mag je ook privé gebruiken
 • aandelenplan: je kunt elk jaar aandelen kopen van onze moedermaatschappij Tetra Tech. Met jouw inleg worden aandelen gekocht met 15% korting. Leuke manier om te sparen!
 • genoeg mogelijkheden via GoodHabitz, onze RPS Academy maar ook daarbuiten om jezelf te ontwikkelen
 • ben je jonger dan 35, dan mag je deelnemen aan RPS Young
 • 25 vrij te besteden en 2 vastgestelde vakantiedagen. Als je dat niet genoeg vindt, kun je ook nog verlof bijkopen

Bij RPS doen we niet aan vaste werktijden, we vertrouwen erop dat je zelf goed kunt bepalen wanneer je werkt. Breng je het liefst eerst de kinderen naar school, of loop je een rondje hard voordat je begint met werken, geen probleem. Af en toe thuiswerken, geen probleem als dat past bij je functie

Heb je nog niet de juiste opleiding?
Geen probleem, wij leiden je graag op!

Als je nog niet in bezit bent van de juiste papieren ga je op interne en externe opleiding om het vak te leren. Hierbij word je gekoppeld aan een buddy/leermeester die gaat fungeren als vraagbaak en vangnet. Na afronding van je opleiding, ga je in je eigen leaseauto (uiteraard is deze elektrisch aangedreven) zelfstandig op pad.

Na je inspectie werk je de bevindingen uit in een rapportage. Deze rapportages maken wij via een eigen ontwikkelde software en worden gebruikt om asbestsituaties te beheersen, panden te (ver)kopen of voor renovatie/sloopwerkzaamheden. Na oplevering van de rapportages kan de opdrachtgever met een gerust hart verder met zijn vergunningsaanvraag of overige werkzaamheden.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel vrijheid hebt en grotendeels zelfstandig werkt in een enthousiast team. Lijkt het jou leuk om aan deze projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Ga aan de slag als Asbest inspecteur

Benieuwd hoe een dag van een DIA eruit ziet?

Bekijk deze video waarin Marinza, onze vlogger, jullie mee neemt in de dag van Jan van den Top, Deskundig inventariseerder asbest bij RPS. Jan is een enthousiaste inspecteur die met veel passie zijn werk doet.

Hij komt op verschillende locaties en heeft daarbij te maken met uiteenlopende projecten. In deze video laten we zien hoe leuk het is om bij RPS te werken en hoe Jan zijn werk als Deskundig inventariseerder asbest combineert met plezier en professionaliteit.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Wil jij aan de slag als deskundig inventariseerder asbest, maar heb je vragen en wil je persoonlijk contact met onze recruiter? Laat dan je gegevens achter en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

  deskundig inventariseerder asbest van RPS in overall met gelaatsmasker