Kijkje achter de schermen bij RPS - Werken bij RPS

Een uniek kijkje achter de schermen bij RPS

Ontmoet RPS’ers , informeel en leuk

25 mei 2023, van 14.00 tot 17.30 uur – Ptolemaeuslaan 40  3528 BP  Utrecht

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Bij RPS werken we in Nederland met ruim 450 professionals aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dit doen we vanuit vestigingen in Breda, Delft, Utrecht en Zwolle. Ons motto is om te werken aan een gezonde werkomgeving, duurzaam vastgoed en veilige gebieden. Uiteraard gebeurt er achter de schermen nog veel meer bij RPS. We hebben daarom besloten om eenmalig onze deuren te openen om zo een inkijkje te geven in ons bedrijf.

Een dag vol inspiratie

Op ons gloednieuwe kantoor in Utrecht kan je op de dag zelf rekenen op een unieke ervaring. Je krijgt een exclusieve rondleiding door het kantoor en maakt kennis met onze gedreven specialisten van diverse teams. Zo krijg je een uniek kijkje in de keuken en ontdek je hoe het is om echt te werken aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland.

Iedereen is welkom!

Maak kennis met ons werkveld

Infrastructuur

Binnen de divisie Infrastructuur zetten ruim 160 specialisten zich in voor de veiligheid en bereikbaarheid van Nederland. Dit doen we binnen de teams water en bodem, kunstwerkenbeheer, kabels en leidingen, gebiedsinrichting, landmeten en geo-informatie, omgevingsmanagement, waterbouw en waterveiligheid, natuurbeheer, natuurontwikkeling en ecologie. Zo werken we samen aan duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen in onze infrastructuur en zorgen we ervoor dat onze projecten voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Vastgoed

Met een team van 70 adviseurs en inspecteurs zorgen we binnen de divisie Vastgoed voor veilige en duurzame gebouwen. Zij hebben kennis en ervaring in brandveiligheid, asbest, energie en duurzaamheid, huisvestingsadvies, projectmanagement, tekenen en modelleren en inspecties.

Of we nu inspecteren, adviseren of samenwerken met bouwers en projectontwikkelaars, we streven ernaar dat elk gebouw voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid. Zo voorzien we onze klanten van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen en dragen we bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Laboratoria

Bij de diensten van de divisie Laboratoria staat de veiligheid en gezondheid van mensen en het milieu centraal. De laboratoria van RPS behoren tot de top in Nederland voor arbeidshygiënisch, milieutechnisch en asbestonderzoek. We bieden expertisegebieden aan zoals arbeidshygiëne, asbestanalyse, chemische analyse, gevaarlijke stoffen, microbiologische analyses en legionella onderzoek.

Dit doen we met een team van 100 medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring in onder meer monstername en het analyseren daarvan. Zo werken we samen aan nauwkeurige en betrouwbare analyses voor een veilige en gezonde omgeving.

Kom jij ook langs?

Schrijf je in voor de open dag middels onderstaande formulier!

  MEER OVER RPS

  IMPRESSIE VAN ONZE KANTOREN

  Over RPS

  Wij zijn een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau met zo’n 400 collega’s in Nederland. Vanuit onze vestigingen in Delft, Utrecht, Breda en Zwolle helpen wij onze klanten met het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen wij vanuit onze divisies Infrastructuur, Gebieden, Laboratoria en Vastgoed.

  RPS werd opgericht in 1970 als Rural Planning Services en is inmiddels onderdeel van Tetra Tech. Wij zijn een wereldwijde zakelijke dienstverlener, toonaangevend op het gebied van inspecteren, analyseren en adviseren van de bebouwde en landelijke omgeving, met ruim 27.000 professionals.

  Wereldwijd zijn we actief in zes sectoren: vastgoed, energie, vervoer, water, hulpbronnen en defensie en overheidsdiensten.  Onze dienstverlening is daarbij ingedeeld in twaalf clusters: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten.

  We zetten ons in voor onze klanten en met diepgaande expertise lossen we relevante problemen op door ze inzichtelijk te maken.