‘Bij RPS krijg je de kans om te doen wat je écht leuk vindt’ - Werken bij RPS

‘Bij RPS krijg je de kans om te doen wat je écht leuk vindt’

‘bij-rps-krijg-je-de-kans-om-te-doen-wat-je-echt-leuk-vindt’

‘Bij RPS krijg je de kans om te doen wat je écht leuk vindt’

Posted on in Nieuws


Ze staan beiden aan het prille begin van een carrière binnen de vastgoedwereld. Toch weten projectmedewerker Hilde Benning en vastgoedadviseur Sharon Schotte al goed wat ze willen. “Als je ambitie hebt, krijg je bij dit bedrijf alle mogelijkheden om te doen wat je écht leuk vindt.”

Van coördinatie tot planning

Hilde Benning is in 2020 begonnen bij RPS als stagiaire en werkt nu als projectmedewerker bij de afdeling vastgoed. Ook Sharon is in die periode bij het advies- en ingenieursbureau in dienst gegaan. Ze bekleedt de functie van vastgoedadviseur/projectleider.

“Wij houden ons vooral bezig met de projectorganisatie. Gaan dus niet zelf het veld in, maar sturen vanaf het bureau onze collega’s aan. Zo zijn we verantwoordelijk voor de coördinatie en de planning”, legt Sharon haar rol en die van Hilde binnen het bedrijf uit.

Vrijheid

Voor Hilde biedt de functie van projectmedewerker een uitgelezen kans om haar horizon te verbreden. “Ik vind het vooral heel leuk om met verschillende projecten mee te kunnen kijken. Je krijgt ook veel vrijheden om zelf dingen op te pakken. Bovenal word je daarbij goed begeleid.”

Hilde kwam tijdens haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Rotterdam in contact met RPS. “Ik volgde een gastcollege bij RPS. Toen had ik meteen zoiets van ‘dat is een interessant bedrijf, daar zou ik graag stage willen lopen’. Dat heb ik gedaan en dat is zo goed bevallen dat ik er nu ook in dienst gekomen ben”, aldus de projectmedewerker.

Google

Sharon nam zelf het initiatief. “Ik ben bij RPS terechtgekomen via Google. Ik was op zoek naar iets anders, omdat ik niet meer zo happy was in mijn vorige baan.”

Dat is nu wel anders. De vastgoedadviseur voelt zich naar eigen zeggen vanaf dag één als een vis in het water. “Elke dag is anders. Dat maakt het ontzettend leuk. Er zijn ook niet echt muurtjes tussen het management en de mensen op de vloer. Dat vind ik prettig werken. Daarnaast werk ik dagelijks met een fijne club jonge mensen.”

Veel leren

Hebben zij nog tips voor nieuwe medewerkers? “Als ik voor studenten mag spreken, dan zou ik RPS als bedrijf zeker adviseren als stageplek”, antwoordt Hilde. “Je krijgt hier namelijk alle mogelijkheden en kunt met veel disciplines en projecten meekijken. Daar leer je ontzettend veel van.”

Sharon vult aan: “Als je veel ambitie hebt, grijp dan gewoon alles aan wat je wilt doen en leuk vindt. Bij RPS krijg je die mogelijkheden. Dus pak die kans…!”

Wil jij ook zo’n interessante werkplek?

Bekijk hier de meest actuele vacatures en wie weet ontmoeten we je binnenkort ook in Leerdam, Delft, Zwolle, Breda of Ouderkerk a/d Amstel.

 

Het bericht ‘Bij RPS krijg je de kans om te doen wat je écht leuk vindt’ verscheen eerst op RPS.