Frank Vrolijks zwaait af bij RPS - Werken bij RPS

Frank Vrolijks zwaait af bij RPS

frank-vrolijks-zwaait-af-bij-rps

Frank Vrolijks zwaait af bij RPS

Posted on in Nieuws


Frank Vrolijks (58) vertrekt als algemeen directeur en bestuurder van RPS Nederland. Hij bekleedde deze functie sinds 1 maart 2013. In die periode was hij eindverantwoordelijk voor de Nederlandse operaties van RPS op het gebied van vastgoed, infrastructuur en laboratoria. Vrolijks zet per direct een stap opzij en neemt de komende periode de tijd voor het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Frank Vrolijks, sinds 2007 lid van de directie van RPS Nederland.

“Alle managementfuncties zijn goed en stabiel bezet. Na 15 jaar aan RPS te hebben bijgedragen en deze volgende generatie managers in positie te hebben gebracht, ga ik nieuwe mogelijkheden verkennen om mijn carrière elders voort te zetten”, duidt Vrolijks uit het Haagse Ypenburg zijn vertrek.

Ontwikkeling in Nederland

Vrolijks, sinds 2007 lid van de directie van RPS Nederland, nam tien jaar geleden het stokje over van Ralph van den Broek die de overstap maakte naar Batenburg Techniek NV.

Onder leiding van Vrolijks werd er gewerkt aan een verdere digitalisering van de dienstverlening, een sterke basis voor de orderportefeuille met verkregen raamcontracten, en een verdieping van de samenwerking tussen de verschillende disciplines van de organisatie die nieuwe kansen biedt.

Nabije toekomst

De taken van Vrolijks worden voorlopig op interim-basis waargenomen door Bert Huijsen, die sinds 2021 als operationeel directeur de vastgoeddivisie van RPS heeft geleid.

Het bericht Frank Vrolijks zwaait af bij RPS verscheen eerst op RPS.