‘Hartelijk ontvangst, vlotte sollicitatie, meer uitdaging’ - Werken bij RPS

‘Hartelijk ontvangst, vlotte sollicitatie, meer uitdaging’

‘hartelijk-ontvangst,-vlotte-sollicitatie,-meer-uitdaging’

‘Hartelijk ontvangst, vlotte sollicitatie, meer uitdaging’

Posted on in Nieuws


Een eerste dag bij je nieuwe werkgever is altijd spannend. Onlangs begroetten we met omgevingsmanager Marjolijn Rietveld-Donga, bodemadviseur Jeroen Biemans en projectleider Remko Gulickx drie nieuwe aanwinsten op onze vestiging in Leerdam. “Als je zo hartelijk wordt ontvangen, heb je geen zenuwen meer.”

Jeroen Biemans is als adviseur landbodem en waterbodem gestart. Hij kwam via zijn huidige collega terecht bij RPS. “Die kende ik nog van acht jaar geleden toen we beide actief waren bij dezelfde werkgever.”
Hoe dat ging? “Eerst ben ik een keer informeel op de koffie geweest. Dat klikte meteen. Toen ben ik de officiële sollicitatieprocedure ingegaan. Daarna was het snel geregeld”, steekt de nieuwste aanwinst van wal.

Van 3D-scan tot drone-inspectie

Net als Jeroen maakte projectleider Remko Gulickx voor het eerst kennis met RPS via een contact met zijn huidige collega . “Ik ken mijn teamleider landmeten en geo-informatie  Stephan de Rooij al via mijn oude werkgever. Wat hij vertelde over de functie van projectleider  sprak me direct aan.”

Waarom ik heb besloten de overstap te maken? Ik zie hier voor mezelf meer uitdaging dan dat ik daar had. Zeker als het gaat om  3D-scannen en drone-inspecties . Ik mag binnen RPS helpen deze expertises nadrukkelijker op de kaart te zetten.”

Meer uitdaging in projecten

Omgevingsmanager Marjolijn koos voor RPS, omdat ze bij het bedrijf de kans krijgt projecten breder aan te vliegen. “Ik heb voorheen in de uitvoering gewerkt en dan mis je al de stukken die RPS ook behandelt.”

De nieuwe omgevingsmanager is via LinkedIn bij RPS terechtgekomen. Ze vindt het plezierig dat ze meteen heel hartelijk ontvangen is. “Dat scheelde meteen veel zenuwen tijdens de eerste gesprekken.”

Binnen één dag reageren

Jeroen vult aan: “Alles gaat heel vlot tijdens zo’n sollicitatieproces. Als je vragen hebt, dan kun je altijd bellen of mailen én wordt er binnen een dag op gereageerd. Dat is heel positief.”

Remko is eerst een dag komen kijken, voordat hij voor zijn nieuwe uitdaging koos. “Gewoon om eens te kijken hoe het er in Leerdam aan toegaat. Ik ben heel positief ontvangen door de mensen hier. Ik heb er zin in!”

Wil jij ook zo’n interessante werkplek?

Bekijk hier de meest actuele vacatures en wie weet ontmoeten we je binnenkort ook in Leerdam, Delft, Zwolle, Breda of Ouderkerk a/d Amstel.

 

Het bericht ‘Hartelijk ontvangst, vlotte sollicitatie, meer uitdaging’ verscheen eerst op RPS.