Joris Vergeer financieel directeur RPS Nederland

joris-vergeer-financieel-directeur-rps-nederland

Joris Vergeer financieel directeur RPS Nederland

Posted on in Nieuws


Joris Vergeer (37) treedt op 1 maart 2022 aan als de nieuwe financieel directeur bij RPS.  De inwoner van IJsselstein volgt Douwe van der Werf op, die ruim acht maanden als interim aan het advies- en ingenieursbureau verbonden was.

Joris Vergeer: “Ik kijk er erg naar uit om in een rol als financieel directeur RPS verder te helpen ontwikkelen en te bouwen aan een sterke organisatie.”

Vergeer is bedrijfseconoom en werkt sinds 2005 bij RPS. Als corporate controller voorzag hij het management van het bedrijf van financiële rapportages en advies voor het nemen van (strategische) besluiten en het optimaliseren van de structuur van de organisatie.

In zijn nieuwe rol wordt hij eindverantwoordelijk voor de financiële afdeling. Daarnaast maakt hij deel uit van het Nederlandse directieteam en zal hij een belangrijke rol spelen bij de uitrol van de strategie van RPS gericht op innovatie en groei.

Algemeen directeur Frank Vrolijks is verheugd met de benoeming van Vergeer: “We zijn blij dat deze positie kunnen invullen met iemand van binnenuit. We hebben een coherent en toegewijd team waar Joris goed in past. Hij heeft het inzicht en het overzicht om ons verder te helpen. We danken daarnaast Douwe van der Werf voor een perfecte invulling van de interim-periode.”

Vergeer: “Ik kijk er erg naar uit om in een rol als financieel directeur RPS verder te helpen ontwikkelen en te bouwen aan een sterke organisatie. De samenwerking die ik al opzoek met de managementteams en het financiële team geven mij veel energie om deze functie met succes op te pakken”, aldus het nieuwe directielid.

>> Lees woensdag 2 maart 2022 alles over de ambities van Joris Vergeer in een uitgebreid interview op deze site.

Het bericht Joris Vergeer financieel directeur RPS Nederland verscheen eerst op RPS.