Reinoud van Oosten nieuwe managing director RPS Nederland - Werken bij RPS

Reinoud van Oosten nieuwe managing director RPS Nederland

reinoud-van-oosten-nieuwe-managing-director-rps-nederland

Reinoud van Oosten nieuwe managing director RPS Nederland

Posted on in Nieuws


Per 1 mei 2023 vervult Reinoud van Oosten (42) de functie van managing director bij RPS Nederland. De
huidige divisiedirecteur Infrastructuur volgt Bert Huijsen op die met pensioen gaat en als adviseur betrokken blijft bij het advies- en ingenieursbureau.

Reinoud van Oosten

Van Oosten is meer dan 17 jaar werkzaam bij RPS en heeft er al diverse management- en directiefuncties bekleed.

Paul Aitken, CEO Services UK and Netherlands, is ervan overtuigd dat Van Oosten met zijn ervaring en kennis van het bedrijf de bemoedigende groeicijfers van de Nederlandse tak weet voort te zetten.

Werken aan slimme oplossingen

Aitken: “Het is altijd prettig om talent uit de eigen organisatie te promoveren. Reinoud heeft bij RPS ruime ervaring opgedaan in de verwerving en inrichting van (raam)contracten en het geven van leiding aan (integrale) projecten. Daarnaast is hij ervaren in het opbouwen van duurzame klantrelaties en in het managen van onze medewerkers en teams. Ik weet zeker dat hij een geweldige aanvulling is binnen het internationale managementteam en de Nederlandse activiteiten in de toekomst nog succesvoller zal maken”, aldus de CEO in een eerste reactie.

Ook Van Oosten uit zijn enthousiasme over zijn nieuwe benoeming: “Ik voel me vereerd met deze aanstelling en ben erg blij dat ik mijn carrière bij RPS in deze nieuwe positie kan voortzetten. Daarin kijk ik ernaar uit om samen te werken aan slimme technische oplossingen, langdurige klantrelaties en  een geweldige werkplek voor al onze medewerkers.”

Van adviseur tot divisiedirecteur

Van Oosten studeerde civiele techniek aan de TU Delft en begon zijn loopbaan bij RPS als waterveiligheidsadviseur. Om zich vervolgens via het teamleiderschap op te werken tot divisiedirecteur Infrastructuur, waarin hij de afgelopen jaren de commerciële activiteiten succesvol heeft vorm gegeven.

Vanuit zijn passie voor techniek bleef Reinoud van Oosten (rechts) de afgelopen jaren ook inhoudelijk actief in grotere infrastructurele projecten, zoals binnen het dijkversterkingsprogramma Sterke Lekdijk.
Samen met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en aannemer Mourik Infra gaf Van Oosten onlangs nog zijn visie over dit programma in een uitgebreid online artikel.

Het bericht Reinoud van Oosten nieuwe managing director RPS Nederland verscheen eerst op RPS.