RPS lanceert webshop voor Arbo-meetapparatuur - Werken bij RPS

RPS lanceert webshop voor Arbo-meetapparatuur

rps-lanceert-webshop-voor-arbo-meetapparatuur

RPS lanceert webshop voor Arbo-meetapparatuur

Posted on in Nieuws


Wie als opdrachtgever een beroep doet op diverse vormen van dienstverlening wil graag snel en goed geholpen worden. Met de introductie van een nieuwe webshop voor
het huren van meetapparatuur en monstername voor arbeidshygiënische doeleinden biedt RPS analyse bv haar klanten voortaan online bestelgemak.

Het online landschap verandert constant. Zo groeit het aantal e-commercebedrijven dat de zakelijke markt bedient aanzienlijk, en dat is niet zo vreemd. Want het biedt zowel de kopende als verkopende partij kansen. Vanaf vandaag kunnen klanten voor het bestellen van meetapparatuur voor arbeidshygiënische metingen terecht op de  nieuwe webshop 

Effectiever en efficiënter huren

Jan Kegelaer, operationeel directeur van RPS analyse bv, legt uit:  “Voorheen boden we onze klanten een papieren verkoopcatalogus aan. Dit gaat gepaard met tijdrovende administratieve handelingen. Met de inrichting van de webshop maken we dit proces slimmer, gebruiksvriendelijker en transparanter. Dat bespaart onze klanten niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor minder ruis in de communicatie.”

Klanten kunnen de gewenste meetsets in de webshop zelf op eenvoudige wijze samenstellen en bestellen op het moment dat het hen uitkomt. Er is altijd up-to-date inzicht in de beschikbaarheid van de materialen en de bestelgeschiedenis.

Aanvraag analyses via de portal

RPS is achter de schermen bezig met het doorontwikkelen van het digitale proces. Kegelaer:  “We werken aan toepassingen om straks volledig digitaal met elkaar te kunnen communiceren. Dat de klant bijvoorbeeld ook meteen zijn monsters kan koppelen als hij de bestelde spullen ontvangt. Met één druk op de knop kan hij dan bijvoorbeeld automatisch via de portal een analyse van de monsters door ons laten doen. Zo willen we ook echt een moderniseringsstap voor onze klanten doorvoeren.”

Demo

Bekijk hier de demonstratievideo hoe u in een paar klikken beschikt over meetapparatuur voor arbeidshygienische doeleinden.

Webshop

Vandaag nog iets bestellen? Ervaar de voordelen van online bestelgemak en bezoek hier de webshop

 

 

Het bericht RPS lanceert webshop voor Arbo-meetapparatuur verscheen eerst op RPS.