Utrecht, mogen wij ons even voorstellen? - Werken bij RPS

Utrecht, mogen wij ons even voorstellen?

utrecht,-mogen-wij-ons-even-voorstellen?

Utrecht, mogen wij ons even voorstellen?

Posted on in Nieuws

‘Nieuwe uitdaging. Nieuwe baan’. ‘Klaar voor een nieuwe uitdaging?’ ‘RPS komt naar Utrecht’. Je trof deze kreten in de afgelopen weken aan op billboards langs de snelweg en op abri’s in de bushokjes in het midden van het land. We maakten er een korte video-impressie van.

Actief op social media

Sommige medewerkers van het advies- en ingenieursbureau maakten er al trots melding van op hun social mediakanalen. Wie zich in en om Utrecht begaf, kon er ook eigenlijk niet omheen. Zowel in bushokjes als op de billboards langs vrijwel alle toegangswegen tot Utrecht.

RPS vestigt zich binnenkort met een hypermodern en eigentijds kantoor in Papendorp. Dat biedt volop kansen voor nieuwe aanwinsten binnen de advies- en ingenieurswereld. En dat mag iedereen weten.

Inspirerende werkplek

Want het nieuwe, energiezuinige pand biedt de huidige en toekomstige medewerker een werkplek met de meest moderne eisen voor werken, ontmoeten en duurzaamheid.

Het zal de specialisten op het gebied van (water)bodem, landmeten, geo-informatie, ecologie, omgevingsmanagement, kabels en leidingen en civiele inspecties aan niets ontbreken.

Er komen luxe presentatieruimtes en er worden ontmoetingsruimtes met koffiecafés ingericht. Verder is er een ruimtelijk terras aan de buitenzijde van het gebouw met veel groen. Dit groen zal ook binnen vertaald worden met veel planten en andersoortig groene aankleding. Verder is er volop ruimte voor ergonomische flexwerkplekken en nog veel meer.

Maak met ons het verschil

Wil jij straks samen met ons in Utrecht het verschil maken voor een betere en groenere wereld? Met de meest moderne apparatuur, tools en platforms. In een gloednieuw pand dat voldoet aan de meest moderne eisen voor flexwerken, ontmoeten en duurzaamheid. Omringd door een sociale bedrijfscultuur waarin vrijheid, sfeer en ontwikkeling centraal staan.

Neem dan eens een kijkje op onze speciale werkenbijpagina over Utrecht

Het bericht Utrecht, mogen wij ons even voorstellen? verscheen eerst op RPS.