Onboarding bij RPS - Werken bij RPS

Maak meteen een vliegende start

Kennismakingsdag voor nieuwkomers bij RPS

Een nieuwe baan is altijd spannend. Veel nieuwe indrukken, je werkplek, collega’s en wennen aan de (sociale) bedrijfscultuur. Als nieuwkomer bij een organisatie wil je je natuurlijk meteen op je gemak voelen. Bij RPS geloven we daarom in een warm welkom en vlotte start voor onze nieuwe teamleden. Hiervoor organiseren wij elk half jaar een kennismakingsdag.

De kennismakingsdag is er om nieuwe medewerkers vertrouwd te laten raken met onze  bedrijfscultuur en waarden. Daarnaast krijgen ze de tools en kennis uitgereikt om meteen een vliegende start te maken binnen hun functie. Bovendien is er voor nieuwe collega’s volop gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen. De basis voor een succesvolle samenwerking binnen ons bedrijf. Niet alleen binnen het eigen team, maar ook met andere teams.

Verder hechten we veel waarde aan feedback. Want de eerste indrukken en ervaringen van onze nieuwkomers in de eerste maanden zijn belangrijk om met een open blik verder te groeien. Zo bouwen we samen aan een succesvolle toekomst.

onboarden met een glimlach

Samen sterker

Binnen de kennismakingsdag werken we met relatief kleine groepen. Je zit met allerlei nieuwkomers uit verschillende teams om tafel. Van ecoloog tot landmeter en van vastgoedadviseur tot laborant. Interessant om elkaar persoonlijk beter te leren kennen, maar vooral ook om meer over elkaars werkgebieden te weten te komen.

Wat kun je verder verwachten van deze dag? Interactieve workshops, presentaties en een uitgebreide feedbacksessie met een aantal van onze directieleden. Alles met het doel om onze nieuwkomers snel thuis te laten voelen en zich samen met ons bedrijf verder te ontwikkelen. Samen staan we immers sterker.

Ontmoeten we jou op de volgende kennismakingsdag?