Open dag Utrecht - Werken bij RPS

OPEN DAG UTRECHT

Ontmoet RPS , informeel en leuk

25 mei 2023, van 14.00 tot 17.30 uur – Ptolemaeuslaan 40  3528 BP  Utrecht

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezighouden? Bij RPS werken we in Nederland met ruim 400 professionals aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dit doen we vanuit vestigingen in Breda, Delft, Utrecht en Zwolle. Ons motto is om te werken aan een gezonde werkomgeving, duurzaam vastgoed en veilige gebieden. Ben jij op zoek naar een organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Waar je werkt aan een betere en groenere wereld? In een informele bedrijfscultuur waar vrijheid, sfeer en groei centraal staan. Dan nodigen wij je graag uit voor onze open dag!

Een dag vol inspiratie

Op de dag zelf kun je rekenen op een unieke ervaring waarbij onze medewerkers volledig tot jouw beschikking staan. Je krijgt een exclusieve rondleiding door het kantoor en maakt kennis met onze gedreven specialisten van diverse teams. Zo krijg je een uniek kijkje in de keuken en ontdek je hoe het is om te werken aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland.

Iedereen is welkom

Of je nu nog studeert, op zoek bent naar je eerste fulltime baan, wilt switchen van baan of gewoon nieuwsgierig bent, de open dag is voor iedereen. Op ons nieuw en eigentijdse kantoor in Papendorp maak je kennis met onze medewerkers, ervaar je hoe het werken bij RPS is en vertellen we je alles over hoe wij Nederland een stukje mooier, gezonder en veiliger maken. Dus, ben jij klaar om het verschil te maken? Kom dan naar onze open dag op 25 mei en ontdek wat RPS te bieden heeft!

Maak kennis met ons werkveld

Infrastructuur

Binnen de divisie Infrastructuur zetten ruim 160 specialisten zich in voor de veiligheid en bereikbaarheid van Nederland. Dit doen we binnen de teams water en bodem, kunstwerkenbeheer, kabels en leidingen, gebiedsinrichting, landmeten en geo-informatie, omgevingsmanagement, waterbouw en waterveiligheid, natuurbeheer, natuurontwikkeling en ecologie. Zo werken we samen aan duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen in onze infrastructuur en zorgen we ervoor dat onze projecten voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Vastgoed

Met een team van 70 adviseurs en inspecteurs zorgen we binnen de divisie Vastgoed voor veilige en duurzame gebouwen. Zij hebben kennis en ervaring in brandveiligheid, asbest, energie en duurzaamheid, huisvestingsadvies, projectmanagement, tekenen en modelleren en inspecties.

Of we nu inspecteren, adviseren of samenwerken met bouwers en projectontwikkelaars, we streven ernaar dat elk gebouw voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid. Zo voorzien we onze klanten van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen en dragen we bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Laboratoria

Bij de diensten van de divisie Laboratoria staat de veiligheid en gezondheid van mensen en het milieu centraal. De laboratoria van RPS behoren tot de top in Nederland voor arbeidshygiënisch, milieutechnisch en asbestonderzoek. We bieden expertisegebieden aan zoals arbeidshygiëne, asbestanalyse, chemische analyse, gevaarlijke stoffen, microbiologische analyses en legionella onderzoek.

Dit doen we met een team van 100 medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring in onder meer monstername en het analyseren daarvan. Zo werken we samen aan nauwkeurige en betrouwbare analyses voor een veilige en gezonde omgeving.

Een kleine greep van zaken die we jou aan kunnen bieden

STAGELOPEN OF AFSTUDEREN

Of je nu een stage zoekt of gaat afstuderen, je bent bij ons van harte welkom. Samen met je afstudeer- of stagebegeleider geef je invulling aan je opdracht of afstudeerstage.

STAGES

–   Voor laatstejaars studenten: € 750,- bruto per maand*
–   Voor 2e en 3e jaars stagiairs mbo/hbo/wo: € 600,- bruto per maand*

*op basis van 40 uur per week

ERVARING OPDOEN MET KANS OP EEN BAAN

Als stagiair krijg je bij ons de vrijheid om toffe ideeën op te pakken en hiermee aan de slag te gaan. Studeer je succesvol af bij RPS, dan maak je kans op een baan en krijg je de eerste 2 weken van je dienstverband verlof dat RPS betaalt! Zo kan je even bijkomen van de laatste periode van je studie en daarna fris aan je nieuwe job beginnen.

STARTERS

JOUW CARRIÈRE STARTEN

Of je nu net klaar bent met je studie of in de afrondende fase, bij RPS zit je goed als beginnend talent. Je doet ervaring op in een dynamische omgeving, waarin groei en innovatie voorop staan. Samen werken we aan een betere wereld.

WERKEN BIJ RPS

Als je bij ons begint, gooien we je niet meteen in het diepe. Je maakt op je eerste dag eerst kennis met het team en in veel gevallen krijg je zelfs een persoonlijke buddy. Hij/zij begeleidt je in de eerste periode, zodat jij je hier direct thuis voelt.

PROGRESS ON DEMAND

Om van jou te horen hoe je de beginperiode hebt ervaren en waar jij mogelijkheden ziet, plannen we na ongeveer 3 maanden een evaluatiegesprek. Ook heb je gedurende het jaar een aantal gesprekken volgens onze Progress on Demand methodiek waarin je ontwikkeling en functioneren worden besproken.

PROFESSIONALS

FIJNE WERKSFEER EN EEN GOED SALARIS

Naast onze open en transparante werksfeer bieden we je natuurlijk een goed salaris. Onze teamleiders volgen je op de voet als het gaat om ontwikkeling en bijdrage aan het team in relatie tot de salarisontwikkeling.

RPS ACADEMY

Met onze RPS Academy bieden we incompany trainingen aan met collega’s uit verschillende divisies binnen RPS. Denk aan projectmanagement of bijvoorbeeld effectief adviseren. In POD bieden we op dit moment ruim 120 Nederlandstalige online trainingen die je 24/7 overal ter wereld kan volgen. 

FEEST EN ONTSPANNING

Uiteraard vinden we ontspanning erg belangrijk. Diverse teams organiseren daarom na een drukke werkweek een vrijdagmiddagborrel. Een ideaal moment om onder het genot van een hapje en drankje jouw collega’s beter te leren kennen en de werkweek af te sluiten.

Kom jij ook langs?

Schrijf je in voor de open dag middels onderstaande formulier!

  MEER OVER RPS

  IMPRESSIE VAN ONZE KANTOREN

  Over RPS

  Wij zijn een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau met zo’n 400 collega’s in Nederland. Vanuit onze vestigingen in Delft, Utrecht, Breda en Zwolle helpen wij onze klanten met het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen wij vanuit onze divisies Infrastructuur, Gebieden, Laboratoria en Vastgoed.

  RPS werd opgericht in 1970 als Rural Planning Services en is inmiddels onderdeel van Tetra Tech. Wij zijn een wereldwijde zakelijke dienstverlener, toonaangevend op het gebied van inspecteren, analyseren en adviseren van de bebouwde en landelijke omgeving, met ruim 27.000 professionals.

  Wereldwijd zijn we actief in zes sectoren: vastgoed, energie, vervoer, water, hulpbronnen en defensie en overheidsdiensten.  Onze dienstverlening is daarbij ingedeeld in twaalf clusters: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten.

  We zetten ons in voor onze klanten en met diepgaande expertise lossen we relevante problemen op door ze inzichtelijk te maken.