Projectmanager Ontwerp en Contractmanagement

Projectmanager ontwerp & contractmanagement 

Word jij de nieuwe aanwinst binnen het team ontwerp en contractmanagement?

Uitdagingen. Flexibiliteit. Zekerheid.

De vacature

Ben jij een ambitieuze projectmanager met een passie voor ontwerp- en contractmanagement? Pak dan je kans. We bieden een uitdagende functie waarin je de verantwoordelijkheid draagt voor verschillende multidisciplinaire projecten en projectteams.

Jij bent de drijvende kracht achter de ontwerp- en contractvoorbereiding. Werkt onder meer aan aanbestedingsbegeleiding voor provinciale wegen, definitief ontwerp en conditionerende onderzoeken voor de revitalisering van een woonwijk, de contractvoorbereiding voor een dijkversterkingsproject en nog veel meer.

Jij bent de sparringpartner van de teamleider en hebt dagelijks contact met opdrachtgevers, onderaannemers, andere disciplines binnen RPS en stakeholders binnen lopende projecten. Je weet precies hoe je het maximale uit het team kunt halen en houdt je bezig met de ontwikkeling van nieuwe business, kansen in de markt, leads, offertes en ontwikkeling van het team.

In deze rol krijg je veel vrijheid om jouw expertise in te zetten en een grote rol te spelen bij het actief meedenken in de ontwikkeling van het team. Jij bent kortom degene die de projecten tot een succes maakt en daarom zoeken wij iemand die zelfstandig, proactief en resultaatgericht te werk gaat.

Herken jij je hier in?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Kennis van verschillende contractvormen zoals RAW bestekken en UAV-gc contracten
 • Ervaring met het aansturen van multidisciplinaire projecten
 • Excellente kennis en ervaring met projectbeheersing
 • Bij voorkeur heb je een netwerk bij provincies, gemeenten, waterschappen, aannemers en/of , ontwikkelaars
 • Bij voorkeur ervaring met het functioneren binnen IPM teams

Wat krijg je van ons?

 • Toegang tot een ontwikkelingstraject: Progress on Demand
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen en aanvullend hier op 2 vrije dagen welke RPS invult
 • De mogelijkheid om verlof bij te kopen
 • Goede pensioenvoorziening
 • Leuke uitjes waar je hieronder meer over leest

Leuke extra's!

 • Leuke uitjes: wij organiseren onvergetelijke en unieke weekendjes weg. In het verleden zijn wij al gaan hiken in Italië, raften in Schotland en gaan skiën in Oostenrijk.
 • RPS Academy: met onze in-house academy dagen wij onze medewerkers uit om zichzelf verder te ontwikkelen. Op dit moment bieden wij ruim 120 Nederlandse online trainingen aan. Deze kan je op elk moment volgen, thuis, op reis of op een van onze kantoren.
 • RPS Young: ben je jonger dan 35 jaar? Dan kom je automatisch bij alle RPS’ers onder de 35.
 • Feest en ontspanning: binnen RPS organiseren wij verschillende activiteiten. Denk hierbij aan donderdagmiddag borrels, teamuitjes, de jaarlijkse zomer BBQ en legendarische eindejaars feesten!

Maak kennis met jouw team!

Jannick Zwetsloot – Junior werkvoorbereider

Ik ben Jannick Zwetsloot en ben nu een jaar werkzaam als Junior werkvoorbereider bij RPS. Mijn werkzaamheden binnen RPS ligt vooral bij het ontwerpen van diverse kleine maar ook grotere uitdagende projecten. Naast het tekenwerk word ik opgeleid om bestekken en ramingen op te stellen zodat ik multi-inzetbaar ben binnen mijn functie. Tevens loop ik gemiddeld 1 dag per week mee als toezichthouder zodat ik naast mijn werkzaamheden op kantoor ook met eigen ogen kan zien hoe de werkzaamheden buiten er echt aan toe gaan.

Als starter vind ik dat ik goed wordt begeleid en ik de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen. Daarom zit ik helemaal op mijn plek bij RPS!

Even voorstellen, wij zijn RPS.

RPS werd opgericht in 1970 als Rural Planning Services. Wij zijn een wereldwijde zakelijke dienstverlener, toonaangevend op het gebied van inspecteren, analyseren en adviseren van de bebouwde en landelijke omgeving, met ruim 5.000 specialisten.

Wereldwijd zijn we actief in zes sectoren: vastgoed, energie, vervoer, water, hulpbronnen en defensie en overheidsdiensten.  Onze dienstverlening is daarbij ingedeeld in twaalf clusters: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten.

Waar staan wij voor?

 1. Voor onze mensen: wij investeren in onze mensen, zodat ze met ons mee kunnen groeien
 2. Voor de samenleving en het milieu: elke dag opnieuw voor verschil zorgen
 3. Van ingewikkeld naar eenvoudig: we dragen bij aan een hoogwaardige & duurzame leefomgeving
 4. Het toepassen van toonaangevende technologie: we maken gebruik van geavanceerde apparatuur, tools & platformen

Ben je enthousiast, maar wil je voordat je gaat solliciteren eerst nog wat meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

  Leer onze collega’s en RPS kennen door onderstaande video’s te kijken. Wij kunnen wel vertellen hoe geweldig RPS is, maar onze collega’s kunnen beter uitleggen hoe werken bij RPS is.

  Aan de slag met team Landschap en Natuur

  De carrière van teamleider Ruud

  Surf mee met Luc, Jurre en Sandor

  De ontwikkelingsmogelijkheden bij RPS

  Op pad met ecologen Kirsten en Floor

  De veelzijdigheid van marketing directeur Giaani