RPS & Water - Werken bij RPS

ONS TEAM WATERBOUW EN WATERVEILIGHEID

Samen naar veilig water in Nederland.

Life at infrastructure at RPS

Binnen ons team waterveiligheid en waterbouw zetten we ons dagelijks in voor het verbeteren van de waterveiligheid in Nederland. Door samen te werken aan integrale projecten met partners zoals Rijkswaterstaat, Waterschappen en aannemers verbeteren we samen onze veiligheid. Zo werken we onder andere aan dijkversterkingen, waterkeringen, waterbouwkundige projecten en nog veel meer.

Ons team groeit, we zijn daarom opzoek naar gemotiveerde professionals welke energie krijgen van het werken in een team. Naast samenwerken is er ook volop de mogelijkheid tot ontwikkelen. Er wordt namelijk een gestructureerd persoonlijk plan gemaakt welke aansluit op jou wensen.

We stellen je graag voor onze collega’s, deze zullen meer te vertellen wat werken bij RPS inhoudt en wat zij naast het werk nog meer doen!

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

David Gideonse en Michel de Vré

Onze collega’s David Gideonse en Michel de Vré kwamen bij RPS binnen als respectievelijk stagiair en werkvoorbereider. Nu vervullen ze mooie leidinggevende functies. Reden voor zakelijk vlogger Marinza om ze eens op te zoeken!

Sandor, Jurre en Luc

Verslaving, verlangen, plezier. Dat is voor Jurre Toes, Luc ter Schiphorst en Sandor de Kluizenaar waar het bij hun passie voor golfsurfen allemaal om draait. Want onze collega’s waterveiligheid en waterbouw zijn niet alleen binnen hun functie, maar ook daarbuiten actief met water.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Duik in de toekomst

Bij werkzaamheden onder het oppervlaktewater moet veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Met de introductie van het document ‘Kader Veilig Werken onder Water’ zet Rijkswaterstaat de toon dat duikers pas mogen worden ingezet als alternatieve methoden niet volstaan. Stijn Heerink van duikbedrijf Hercules en Michel de Vré van RPS betogen waarom dit goed nieuws is voor opdrachtgevers.

Drietrapsinspectie waterveiligheid bij Molens.

Visuele inspectie, 3d-scannen en scheurdetectie langs Nederlands mooiste rivieren

Waterveiligheid, beleving, natuur en innovatie komen samen in het gebied rondom rivier de Vlist en de Rotte. Voor hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard haalt RPS er samen met Asset Hub diverse inspectietechnieken uit de gereedschapskist om de staat van de waterkerende delen van drie molens in beeld te brengen.

Uniek project: Afsluitdijk

Werken aan de iconische Afsluitdijk is voor onze inspecteurs een unieke ervaring. Samen met een aantal andere bijzondere kunstwerken rondom het IJsselmeer voeren ze hier voor ENGIE civiel technische inspecties uit. Beleef in deze video een uniek kijkje achter de schermen.

Kom jij ons team versterken?

Hieronder vind je de openstaande vacature bij het team Kabels en Leidingen. Of vul een open sollicitatie! Dan neemt onze recruitment afdeling contact met je op.

Binnen ons groeiende team Water zij we opzoek naar een Geotechnisch Engineer en een Ontwerpleider Waterbouw.    * verplichte velden