Studenten & starters

Start jouw carrière bij RPS.

Wij laten jong talent natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. We vinden het namelijk belangrijk om regelmatig een frisse blik binnen te halen en dus studenten en starters kennis te laten maken met het werk van RPS in Nederland.

Werkenbij-RPS-Studenten-en-starters

Of je nu een mbo, hbo of een universitaire opleiding (bijna) hebt afgerond op het gebied van bouwkunde, facility management, civiele techniek, waterveiligheid of richting vastgoedmanagement; bij RPS bieden we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, uiteraard doe je dit niet alleen. Onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen en begeleiden wanneer nodig.

Regelmatig hebben wij stageplekken en traineeships beschikbaar om zo jong talent aan ons te binden. Mocht het voorkomen dat er voor jou niet iets tussen staat? Geen probleem, je kunt altijd nog een open sollicitatie sturen via onze website.

RPS Young

Wat doen we?

RPS Young is in het leven geroepen om alle jong talenten die bij RPS werkzaam zijn de ruimte te geven zichzelf verder te ontwikkelen en de integratie tussen de verschillende afdelingen te bevorderen. Daarnaast kan hun input worden gevraagd bij strategische vraagstukken op directie en/of managementniveau. Op deze manier kun je dus meedenken over de koers van RPS, leer je je collega’s van andere vestigingen beter kennen en krijg je ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken

Wat wordt er allemaal aangeboden?

  • 2 x per jaar wordt er een evenement georganiseerd. Een informatiesessie, training of workshop, gericht op zowel de individuele ontwikkeling als die van RPS zelf. Aansluitend is er vaak een de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
  • 3x per jaar is er een informele borrel op één van onze eigen vestigingen.

Tijdens deze events staat er vaak een thema centraal; denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, internationalisering of virtual reality. De sfeer is ongedwongen en ontspannen net als onze bedrijfscultuur.

 Voor wie?

Voor elke medewerker van RPS Nederland t/m 35 jaar. Er zitten geen kosten of verplichtingen aan. Je kunt je per event aanmelden. Vaak zijn de evenementen ook (deels) onder werktijd en kun je hiervoor in overleg met je teamleider worden vrij geroosterd.

Contact

We zijn altijd op zoek naar bijdragen en goede ideeën voor de verdere ontwikkeling van RPS Young. Neem dus gerust contact met ons op, bij voorkeur via young@rps.nl. Hier kun je ook terecht met vragen en andere opmerkingen.

Bekijk de foto’s van onze RPS Young dag van 19 september 2019.

Gerelateerde vacatures

Of bekijk het volledige overzicht

Bekijk snel onze vacatures

Per vakgebied

Meer weten?

Onze HR-adviseurs staan voor jou klaar.

HR adviseur - Nicolle Bouwmeester 2

Vestiging Delft
Nicolle Bouwmeester – HR Adviseur

HR Adviseur Edith Huijbregts

Vestiging Breda & Zwolle
Edith Huijbregts – HR Adviseur

HR adviseur RPS - Heidi van de Haar

Vestiging Leerdam & Amsterdam
Heidi van de Haar – HR Adviseur

RPS HR Adviseur Marrit Zijderveld

Vestiging Leerdam
Marrit Zijderveld – HR Adviseur