Kantoor RPS Utrecht

Nieuwe uitdaging. Nieuwe baan. RPS zoekt jou.


Wil jij het verschil maken voor een betere en groenere wereld? Met de meest moderne apparatuur, tools en platforms? In een gloednieuw pand dat voldoet aan de meest moderne eisen voor flexwerken, ontmoeten en duurzaamheid? Omringd door een sociale bedrijfscultuur waarin vrijheid, sfeer en ontwikkeling centraal staan?

Bij RPS verveel je je nooit, want je werkt voor aansprekende klanten aan uitdagende projecten. Hoe mooi is het als je jouw inspanningen op elke willekeurige plek in Nederland tot leven ziet komen? Denk je liever groter? Dan bieden we je de kans jouw talenten ook grensoverschrijdend te benutten.

Werken aan uitdagende projecten

Zie je jezelf al werken voor ASML, Rijkswaterstaat, Staatbosbeheer, ING Bank, Waterschap Hollandse Delta of de gemeente Utrecht? Een greep uit de interessante klanten waar we trots op zijn. En waarmee jij écht het verschil kan maken voor mens en maatschappij. Niet alleen binnen Nederland, want als internationaal bedrijf zijn er ook buiten de landsgrenzen mogelijkheden om jouw horizon te verbreden.

Voor onze mensen

Je krijgt bij ons de kans om te groeien. Want je werkt samen met de beste consultants, ingenieurs en andere professionals. Ze zijn actief binnen water, infrastructuur, vastgoed en laboratoria.

Ook buiten je eigen werkveld blijf je dus volop kennis en ervaring opdoen. Zo is elke dag weer een nieuwe ontdekkingstocht, maar wel één waarin jij de regie hebt én houdt. Want met een persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je zelf het stuur in handen om jouw loopbaan succesvol in te vullen.

Voor onze wereld

Jouw werk is belangrijk. Want jij maakt het verschil voor de omgeving waarin we wonen, werken en leven. Daarin vinden we het belangrijk dat we de aarde goed achterlaten voor toekomstige generaties.

Zo streven we er graag samen met jou naar om onze projecten op de meest duurzaam mogelijke manier uit te werken. Tenminste als jij net als wij ook blij wordt van een klimaatneutrale wereld.

Met state-of-the-art technologie

Stel je voor dat je met de inzet van drone- of VR-technologie belangrijke data verzamelt. Of met deze gegevens aan de slag gaat op basis van een zelf ontwikkelde cloudgebaseerde oplossing. We streven ernaar innovatief te zijn in alles wat we doen. Zo maken we complex eenvoudig. Daarmee loop ook jij binnen jouw carrière voorop.

In een toekomstgericht werk- en ontmoetingsruimte

Thuiskomen doe je in ons nieuwe kantoorpand in Papendorp (Utrecht). De gezelligste stad van Nederland, als je het ons vraagt. Hier bieden we je centraal in het land een werkplek met de meest moderne eisen voor werken, ontmoeten en duurzaamheid. Net naast de snelweg en prima toegankelijk met het openbaar vervoer.

Ga met je klant naar het koffiecafé of de luxe presentatieruimte. Spar met je collega buiten op het ruimtelijk terras of in sfeervolle ontmoetingsruimte. Waarna je op je ergonomische, flexibele werkplek nog even je mailtjes wegwerkt, voordat je de oplaadstekker uit je auto haalt om voor de files bij je gezin te zijn. Dit is het Nieuwe Werken 3.0. Dit is waar het jou aan niets zal ontbreken om het beste uit jezelf te halen.

Bekijk rechts het filmpje met de impressie van het nieuwe pand.

werken bij rps infrastructuur in Utrecht

Vrijheid verzekerd

Trek aan waar je blij van wordt, zoek het comfortabelste werkplekje van kantoor, maak een grap. Je zit niet vast aan onveranderlijke uren, maar bepaald zelf je werkschema in overleg met je leidinggevende. We bieden je veel vrijheid om je werk naar eigen inzichten in te richten. Ook als het gaat om thuis werken of wat later beginnen. Als jij gelukkig bent met je werk-privébalans, zijn wij dat ook.

Maak jij samen met ons het verschil?

Interesse gewekt? Ga dan met ons de uitdaging aan? Want we zijn altijd op zoek naar intelligente, nieuwsgierige en gedreven mensen die samen met ons het verschil willen maken.