Waarom is RPS een wereldbedrijf?

Toonaangevend

Dagelijks werken ruim 400 professionals aan een betere- leef, woon- en werkomgeving. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar zelfs wereldwijd. Waar we in totaal 5.000 professionals in dienst hebben verspreid over 125 vestigingen.

Innovatief

Wij blijven investeren in technologische innovaties. Niet om alleen de werkprocessen voor opdrachtgevers betrouwbaarder, slimmer en makkelijker te maken, maar ook te blijven investeren om betere resultaten te behalen.

Duurzaamheid

Wij kiezen ervoor om klimaatbewust actief te zijn. Wij houden rekening met alle duurzaamheidsaspecten om zo ook voor de toekomst een mooi, gezond en veilig Nederland te creëren.

Samen zorgen we voor een betere leer-, woon- en werkomgeving voor iedereen in Nederland

Elk jaar organiseert RPS naast een eindejaarsfeest ook een weekendje weg voor haar medewerkers. Dit jaar zijn de RPS’ers een weekend in Friesland geweest en hebben daar naast leuke activiteiten ook leren zeilen en de Friese cultuur leren kennen. Bekijk de film voor een korte sfeerimpressie.

Bij RPS is het een warm binnenkomen. We hebben leuke activiteiten en elke dag wordt er op authentieke wijze een lunch bereid op één van onze vestigingen. Wij zorgen voor de gezelligheid en dat onze medewerkers flexibel  kunnen werken.

Lijkt dit je wat? Bekijk dan snel onze vacatures.

Onze cultuur

Samen leveren we iedere dag uitstekend werk voor onze klanten. Dit vereist een bepaalde mentaliteit en werkcultuur.
Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van onze cultuur.

Persoonlijk

Wij vinden dat als je elkaar live ontmoet er iets gebeurt wat je digitaal vooralsnog niet kunt nabootsen. Direct en eerlijk contact.

Pragmatisch

Wij doen wat wij beloven met beide benen op de grond.

Daadkrachtig

We voeren al het werk uit met passie. We doen wat we zeggen, werken voortvarend vol met energie.

Zaken waar we blij van worden!

Activiteiten, feesten en entertainment

Bij RPS geven we echt om onze medewerkers.