Wij zijn RPS!

Groot genoeg voor uitdagingen, klein genoeg voor aandacht.

werkenbijrps---banner-waarom-werken-bij-rps

Bij RPS, wereldwijd zakelijk dienstverlener en al sinds 1970 toonaangevend op het gebied van advies, analyses en inspecties van onze leefomgeving, werken ruim 5.600 consultants en specialisten. Met vestigingen in 125 landen op 6 continenten definiëren, ontwerpen en leiden we projecten die gemeenschappelijke waarde creëren voor een complexe, verstedelijkte wereld met een schaarste aan hulpbronnen. Onze dienstverlening omvat twaalf clusters: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten.

We zetten ons in voor onze klanten. Met diepgaande expertise lossen we relevante problemen op door ze inzichtelijk te maken en we zijn gemakkelijk in de omgang. RPS is actief in zes sectoren: vastgoed, energie, vervoer, water, hulpbronnen, defensie en overheidsdiensten.

Lijkt het je wat om voor ons te komen werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Een prettige werksfeer en fijne collega's

Samen zorgen we voor een betere leer-, woon- en werkomgeving voor iedereen in Nederland

Wij houden wel van een feestje! Daarom organiseren wij ieder jaar een groots eindejaarsfeest voor alle RPS’ers. Naast een mooi eindejaarsfeest organiseren we halverwege het jaar ook een weekendje weg. Dit kan zowel in het binnen- als buitenland zijn. Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van het eindejaarsfeest van afgelopen jaar.

Zaken waar we blij van worden!

Activiteiten, feesten en entertainment