LIFE AT OUR INFRASTRUCTURE DIVISION 

Samen voor een bereikbaar, leefbaar en veilig Nederland.

Life at infrastructure at RPS

Bij de divisie infrastructuur zijn we overal: op het land, in het water en onder de grond. Werken bij ons betekent bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid en bereikbaarheid van een beter Nederland, terwijl je jezelf ontwikkelt in een boeiend en innovatief vakgebied.

Het inwinnen en verwerken van geodata in slimme informatie- en beheersystemen is één van onze kernactiviteiten. Het analyseren en presenteren van gegevens is ons specialisme. Stel je voor dat je de meest moderne drones bestuurt om gebieden te scannen en data te verzamelen. De kan krijgt om gebruik te maken van algoritmes op het gebied van kunstmatige intelligentie. Of werkt met een door ons zelf ingewikkelde cloudoplossingen om klanten van het beste advies te voorzien. Innovatieve technologieën die niet alleen ons, maar ook jou ongetwijfeld helpen om jouw loopbaan van een impuls te geven.

Waar kun je die expertise bij gebruiken? Bij het opknappen van openbare plekken, het verleggen van kabels en leidingen en het versterken van bruggen en dijken zijn we de experts. We doen diepgravend onderzoek en geven advies over zaken als bodem, milieu, water, ecologie, asbest en weg en waterbouw. Zo ben je verzekerd van een dynamische omgeving waarbij je directe invloed hebt op de veiligheid en bereikbaarheid van Nederland.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

David Gideonse en Michel de Vré

Onze collega’s David Gideonse en Michel de Vré kwamen bij RPS binnen als respectievelijk stagiair en werkvoorbereider. Nu vervullen ze mooie leidinggevende functies. Reden voor zakelijk vlogger Marinza om ze eens op te zoeken!

Luke Vrijens

Wat mooi dat je dagelijks mag werken aan het beschermen van dier en natuur. Onze junior ecoloog Luke Vrijens weet er alles van. Hij vertelt wat zijn vak zo interessant maakt. Sta jij ook te popelen om iets bij te dragen aan een betere wereld?

Sandor, Jurre en Luc

Verslaving, verlangen, plezier. Dat is voor Jurre Toes, Luc ter Schiphorst en Sandor de Kluizenaar waar het bij hun passie voor golfsurfen allemaal om draait. Want onze collega’s waterveiligheid en waterbouw zijn niet alleen binnen hun functie, maar ook daarbuiten actief met water.

Team landschap en natuur

Studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving liepen een dag mee met de RPS-ers uit het team Landschap en Natuur. In samenwerking met Staatbosbeheer krijgen zij een kijken achter de schermen op een project nabij Veenendaal.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Het gezicht achter de werkvoorbereider en toezichthouder droge infrastructuur Jannick Zwetsloot.

Een gedreven werkvoorbereider en toezichthouder die meehelpt om projecten van begin tot eind in goede banen te leiden. Dat is Jannick Zwetsloot (25) ten voeten uit. Van het tekenwerk voor de historische schootsvelden in Muiden tot het toezichthouden bij een reconstructieproject van een woonwijk in Groot-Ammers.

Een boeiende job op het snijvlak van techniek, cultuur en duurzaamheid. We nemen een kijkje in zijn wereld middels een Q&A.

Drietrapsinspectie waterveiligheid bij Molens.

Visuele inspectie, 3d-scannen en scheurdetectie langs Nederlands mooiste rivieren

Waterveiligheid, beleving, natuur en innovatie komen samen in het gebied rondom rivier de Vlist en de Rotte. Voor hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard haalt RPS er samen met Asset Hub diverse inspectietechnieken uit de gereedschapskist om de staat van de waterkerende delen van drie molens in beeld te brengen.

Projectmanager Rick van der Kaay deelt zijn eerste ervaringen met Tetra Tech’s exclusieve Leadership Academy

Als Rick van der Kaay een verzegelde mail van CEO Dan Batrack in zijn mailbox vindt, is er eerst ongeloof, maar daarna ook trots. Want de projectmanager is uitverkoren voor TetraTech’s exclusieve Leadership Academy in Washington.

Hoe leuk is het om je met een select internationaal groepje van high professionals voor te bereiden op een leiderschapsrol die je helpt om de wereld een stukje beter achter te laten.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden