Jouw toekomstige werkplek - Werken bij RPS
Kantoor RPS Utrecht

JOUW WERKPLEK

In Breda, Delft, Zwolle of Utrecht

Werken aan een groenere wereld


Wil jij een betere en groenere wereld? Bij RPS kan jij het verschil maken. Met de meest geavanceerde apparatuur, tools en platforms. Jouw toekomstige werkplek voldoet aan de nieuwste eisen voor flexwerken, ontmoeten en duurzaamheid. Omringd door een sociale bedrijfscultuur waarin vrijheid, sfeer en ontwikkeling centraal staan. Zien we je snel?

HET VERSCHIL MAKEN

Zie je jezelf al werken voor klanten, zoals ASML, Schiphol, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, ING Bank? Samen met deze klanten kan jij waarde creëren voor mens en maatschappij. Denk je liever groter? Dan bieden we je de kans om jouw talenten ook buiten Nederland te benutten.

VOOR ONZE MENSEN

Je krijgt de kans om samen met de beste consultants, ingenieurs en andere professionals samen te werken. We zijn actief binnen infrastructuur, vastgoed en laboratoria. Zo is elke dag weer een nieuwe ontdekkingstocht, maar wel één waarin jij de regie hebt én houdt. Want met een persoonlijk ontwikkelingsplan kan je jouw loopbaan succesvol invullen.

Voor onze wereld

Jij maakt straks het verschil voor de omgeving waarin we wonen, werken en leven. Daarin vinden we het belangrijk dat we de aarde goed achterlaten voor toekomstige generaties.
Zo streven we er samen met jou naar om projecten op de meest duurzame manier uit te werken. Tenminste als je, net als wij, ook blij wordt van een klimaatneutrale wereld.

DOOR INNOVATIES

Stel je voor dat je met de inzet van drone- of VR-technologie belangrijke data verzamelt. Of met deze gegevens aan de slag gaat op basis van een zelf ontwikkelde cloud based oplossing. We zijn innovatief in alles wat we doen. Zo maken we complex eenvoudig. Daarmee loop jij in jouw vakgebied voorop.

Bekijk rechts een filmpje voor een impressie van een van onze kantoren.

WIL JIJ AAN DE SLAG BIJ ONS?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s