RPS advies- en ingenieursbureau

500 professionals verspreid over 5 vestigingen in Nederland.

Wij zijn een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met zelfstandige laboratoria. Dagelijks werken we vanuit verschillende disciplines aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dit doen we met 450 professionals vanuit vestigingen in Breda, Delft, Leerdam, Ouderkerk aan de Amstel en Zwolle.

Diensten

  • Laboratoria:Asbest, arbeidshygiënisch en milieutechnisch onderzoek.
  • Asbest:Onderzoek en inventarisatie tot en met de begeleiding van asbestprojecten.
  • Veiligheid:Beheersen van risico’s, verbeteren van prestaties.
  • Gebieden:De inrichting én het beheer van stad en land.
  • Gebouwen:Integrale aanpak onderhoud, beheer en herontwikkeling van vastgoed.
  • Infrastructuur:Harde infrastructuur, water en geo-informatie

Wil je meer weten over onze dienstverlening en onze projecten? Ga dan naar www.rps.nl.

Persoonlijk, pragmatisch en daadkrachtig

Tegelijk met de digitale revolutie blijven we trouw aan onze persoonlijke benadering. Want direct contact is in onze ogen onmisbaar voor een goede samenwerking. Net als een daadkrachtige aanpak van de problematiek. Met een pragmatisch advies dat niet alleen klopt op papier, maar ook werkt in de praktijk. Persoonlijk, pragmatisch en daadkrachtig zijn dé kernwaarden die klanten in RPS waarderen.

Stevig fundament

RPS Nederland is onderdeel van RPS Group plc.. Een Engels beursgenoteerd adviesbureau dat wereldwijd met 5000 medewerkers actief is in milieu- en energieopgaven. RPS Group plc heeft 85 vestigingen verspreid over Australië, Canada, Engeland, Ierland, Nederland, Rusland, Verenigde Staten en Zuidoost-Azië.

Groei

RPS is sinds 1997 actief in Nederland door de overname van BAK Nederland. De organisatie is zowel zelfstandig gegroeid als door de overname van bedrijven, zoals Ascor (2001), Ingenieursbureau BCC (2004) en Kraan Consulting (2008). In 2011 hebben we een samenvoeging van de onderdelen doorgevoerd tot twee bedrijven. RPS advies- en ingenieursbureau en RPS analyse bv waarin de laboratoriumactiviteiten zijn ondergebracht.