Open dag RPS Breda - Werken bij RPS

OPEN DAG VESTIGING BREDA

Ontmoet RPS in een informele setting

10 november 2023, van 13.00 tot 16.00 uur – Minervum 7002,  4817 ZL Breda

Even voorstellen

Wij zijn RPS een toonaangevend wereldwijd ingenieurs- en adviesbureau met zo’n 400 collega’s in Nederland. Vanuit onze vestigingen in Delft, Utrecht, Breda en Zwolle helpen wij onze klanten met het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen wij vanuit onze divisies Infrastructuur, Gebieden, Laboratoria en Vastgoed. Sinds kort zijn wij onderdeel van Tetra Tech met ruim 27.000 andere professionals.

We zetten ons elke dag in voor onze klanten, daarmee maken we impact op de leef- en werkomgeving in Nederland. Met diepgaande expertise gaan we aan de slag om complexe problemen inzichtelijk te maken en op te lossen.

Wat doen we in Breda?

Vanuit onze vestiging in Breda bieden wij deskundig advies en onderzoek voor werkgevers en werknemers op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit geldt voor zowel de werknemersgezondheid als voor de gezondheid en veiligheid van het vastgoed in Nederland. Vanuit onze teams werken we dagelijks samen om het verschil te maken. Hoe we dit doen? Dat vertellen we je graag op onze open dag!

Een kijkje in de keuken

Op 10 november openen wij onze deuren voor een uniek kijkje in onze keuken. Onze medewerkers staan voor je klaar om te vertellen hoe wij te werk gaan, wat wij belangrijk vinden in een werkomgeving en om je rondt te leiden door ons moderne pand. Dit is inclusief ons laboratorium, welke tot de top van Nederland behoort. Naast een rondleiding kom je in gesprek met verschillende teams om jouw netwerk verder uit te breiden.

Iedereen is welkom

Of je nu nog studeert, op zoek bent naar je eerste fulltime baan, een carrièreswitch overweegt, of gewoon nieuwsgierig bent, onze open dag is voor iedereen. We delen graag onze passie voor het bijdragen aan een mooier, gezonder en veiliger Nederland. Ben je klaar om het verschil te maken? Kom dan naar onze open dag op 10 november en ontdek wat RPS te bieden heeft!

Wat bieden wij jou?

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN

Of je nu een stage zoekt of gaat afstuderen, je bent bij ons van harte welkom. Samen met je afstudeer- of stagebegeleider geef je invulling aan je opdracht of afstudeerstage.

STAGES

–   Voor laatstejaars studenten: € 750,- bruto per maand*
–   Voor 2e en 3e jaars stagiairs mbo/hbo/wo: € 600,- bruto per maand*
*op basis van 40 uur per week

ERVARING OPDOEN MET KANS OP EEN BAAN

Als stagiair krijg je bij ons de vrijheid om toffe ideeën op te pakken en hiermee aan de slag te gaan. Studeer je succesvol af bij RPS, dan maak je kans op een baan en krijg je de eerste 2 weken van je dienstverband verlof dat RPS betaalt! Zo kan je even bijkomen van de laatste periode van je studie en daarna fris aan je nieuwe job beginnen.

STARTERS

JOUW CARRIÈRE STARTEN

Of je nu net klaar bent met je studie of in de afrondende fase, bij RPS zit je goed als beginnend talent. Je doet ervaring op in een dynamische omgeving, waarin groei en innovatie voorop staan. Samen werken we aan een betere wereld.

WERKEN BIJ RPS

Als je bij ons begint, gooien we je niet meteen in het diepe. Je maakt op je eerste dag eerst kennis met het team en in veel gevallen krijg je zelfs een persoonlijke buddy. Hij/zij begeleidt je in de eerste periode, zodat jij je hier direct thuis voelt.

PROGRESS ON DEMAND

Om van jou te horen hoe je de beginperiode hebt ervaren en waar jij mogelijkheden ziet, plannen we na ongeveer 3 maanden een evaluatiegesprek. Ook heb je gedurende het jaar een aantal gesprekken volgens onze Progress on Demand methodiek waarin je ontwikkeling en functioneren worden besproken.

PROFESSIONALS

FIJNE WERKSFEER EN EEN GOED SALARIS

Naast onze open en transparante werksfeer bieden we je natuurlijk een goed salaris. Onze teamleiders volgen je op de voet als het gaat om ontwikkeling en bijdrage aan het team in relatie tot de salarisontwikkeling.

RPS ACADEMY

Met onze RPS Academy bieden we incompany trainingen aan met collega’s uit verschillende divisies binnen RPS. Denk aan projectmanagement of bijvoorbeeld effectief adviseren. In POD bieden we op dit moment ruim 120 Nederlandstalige online trainingen die je 24/7 overal ter wereld kan volgen.

FEEST EN ONTSPANNING

Uiteraard vinden we ontspanning erg belangrijk. Daarom plannen we regelmatig leuke evenementen en activiteiten. Dit omvat jaarlijkse zomerbarbecues op elke vestiging, spectaculaire eindejaarsfeesten en diverse teamuitjes. Ook hebben we eenvereniging die om de twee jaar een actief weekend organiseert voor onze medewerkers.

Samen Sterker: Onze Teamgeest

Bij RPS staat teamwork centraal, zelfs wanneer we worden uitgedaagd door onvoorziene omstandigheden, zoals ongunstig weer tijdens een geplande buitenactiviteit in de Biesbosch. Onze analisten, teamleiders, planners en coördinatoren bundelen dagelijks hun krachten om monsters te analyseren, variërend van asbest tot chroom 6 en legionella. Hoewel elk van deze expertisegebieden een eigen cultuur heeft, delen we één gemeenschappelijk doel: samenwerken om sterker te worden.

Onze recente teambuildingsdag, ondanks de ongunstige weersomstandigheden, heeft de kracht van onze samenwerking bewezen en sterke banden tussen teamleden gesmeed. De glimlachende gezichten en gezonde competitiviteit getuigen van onze toewijding om als een hecht team te blijven groeien en evolueren. Bij RPS Analyse bevinden we ons op de juiste koers om onze samenwerking te versterken en een nog gezondere werkomgeving voor iedereen te creëren.

Verbinden tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue

Elk jaar organiseren wij voor onze vestigingen een zomer barbecue. De stralende gezichten, het heerlijke eten en de warme sfeer maken dit soort dagen onvergetelijk!

We nodigen je van harte uit om op 10 november onze open dag te bezoeken. Hier kun je zelf ervaren hoe we niet alleen tijdens ons werk, maar ook daarbuiten samen plezier hebben. Als een goede werksfeer voor jou belangrijk is, is dit jouw kans om ons beter te leren kennen. Ontdek waarom RPS de ideale plek is om te werken. We kijken uit naar je komst!

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de open dag en kom langs!