RPS YOUNG

Voor iedere RPS’er tot en met 30 jaar jong

Jonge talenten van RPS

Bij RPS heb je impact op uitdagende projecten bij aansprekende klanten. Om dit nog meer kracht bij te zetten, zijn we begin 2019 gestart met het RPS Young programma. Een initiatief speciaal voor de jonge talenten van RPS.

Bij ons programma staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, met volop kansen om actief bij te dragen aan strategische vraagstukken die onze directie bezighouden. Dit betekent dat je daadwerkelijk invloed kunt uitoefenen op de koers van RPS. Hoe gaaf is dat?

Tijdens onze bijeenkomsten creëren we een stimulerende omgeving waarin jij als jong talent kunt groeien en jezelf kunt ontplooien. We bieden de ruimte om je ideeën en inzichten te delen, en moedigen je aan om mee te denken over de toekomst van ons bedrijf. Jouw stem telt bij RPS Young!

Maar het RPS Young programma biedt meer dan alleen professionele ontwikkeling. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en plezier essentieel is voor het welzijn van onze jonge talenten. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten die volledig door RPS Young worden geïnitieerd. Denk hierbij aan teamuitjes, een jaarlijkse BBQ op jouw vestiging, gezellige borrels en andere spannende evenementen. Hierdoor bouw je niet alleen waardevolle professionele relaties op, maar ook sterke vriendschappen met gelijkgestemde collega’s.

Bij RPS Young geloven we in het belang van een ondersteunend netwerk dat jouw persoonlijke en professionele groei bevordert. Daarom bieden we ook mentoring en coaching aan, zodat je kunt profiteren van de ervaring en wijsheid van senior collega’s. Deze begeleiding stelt je in staat om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière binnen RPS te versnellen.

Dus, ben jij een jong talent met ambitie en wil je graag je stempel drukken op de toekomst van RPS? Sluit je dan aan bij het RPS Young programma. Hier krijg je de kans om jezelf te ontplooien, invloed uit te oefenen en te genieten van leuke en inspirerende activiteiten. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor RPS en voor jou als jonge professional. Doe mee en ontdek de geweldige mogelijkheden die RPS Young te bieden heeft!

RPS-Young-Dag-Buren

WAT DOEN WE?

  • 4x per jaar een event:
    Een informatiesessie, training of workshop, gericht op zowel de individuele ontwikkeling als die van RPS zelf. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
  • Inhouse trainingen
  • 3x per jaar een netwerkborrel op één van onze eigen vestigingen.

Een impressie

Van onze workshops en events

Wil jij samen bouwen aan een succesvolle toekomst voor RPS en voor jou als jonge professional?