RPS Young

Waar ontwikkeling en samenwerking centraal staan

Start making a difference. Bij RPS heb je direct impact op uitdagende projecten bij aansprekende klanten! We investeren in jouw ontwikkeling en bieden diverse training- en opleidingsmogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief. Om dit nog meer kracht bij te zetten, zijn we begin 2019 gestart met het RPS Young programma. Een initiatief speciaal voor alle jonge talenten van RPS. Omdat we meerdere kantoren en teams hebben waardoor collega’s elkaar minder makkelijk en vaak spreken, zijn de bijeenkomsten, workshops en trainingen die RPS Young organiseert hét moment om met andere young professionals in contact te komen. Jouw ontwikkeling staat tijdens deze bijeenkomsten centraal! Daarnaast vraagt de directie aan RPS Young regelmatig input voor strategische vraagstukken. Je kan dus echt meedenken over de koers van RPS! Hoe gaaf is dat?

RPS-Young-Dag-Buren

Avonturen beleven we samen. Denk aan teamuitjes, een jaarlijkse BBQ op jouw vestiging, een borrel of andere leuke events. Nu nog veelal digitaal maar straks weer live. Om stoom af te blazen en collega’s beter te leren kennen.

Voor wie

RPS Young is er voor elke RPS’er tot en met 35 jaar.

Alle bijeenkomsten worden door RPS Young zelf georganiseerd. Meld je gerust aan voor een rol in het bestuur als je dat leuk vindt.

Wat doen we?

  • 2x per jaar een event; Een informatiesessie, training of workshop, gericht op zowel de individuele ontwikkeling als die van RPS zelf. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
  • 3x per jaar een netwerkborrel op één van onze eigen vestigingen.

Een impressie

Van onze workshops en events

Are you ready to make a difference?

Bekijk onze vacatures