Team Kabels & Leidingen - Werken bij RPS

JIJ BENT CRUCIAAL

Samen voor een duurzame toekomst.

Als onmisbare schakel in de energietransitie dragen we gezamenlijk bij aan de uitdagingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd. Het is een enorme opgave, maar samen kunnen we het verschil maken voor een duurzame toekomst.

Ons hechte team van kabels en leidingen zet zich dagelijks in om dit verschil te maken. Met een diversiteit aan expertisegebieden, zoals tracé-engineering, coördinatie van verleggingen, projectmanagement en verschillende engineers, bieden we een omgeving waar veel te leren valt. Samen delen we kennis en bundelen we onze expertise om projecten integraal aan te pakken. De samenwerking en saamhorigheid hierbij is wat dit team uniek maakt!

De projecten en uitdagingen van onze klanten is waar wij ons dagelijks voor in zetten. Met onze specialisaties adviseren en beheren wij energie gerelateerde projecten. Dit zijn de meest uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers zoals netbeheerders, overheden en aannemers. Dit maakt dat geen enkele dag hetzelfde is! Naast onze brede expertise in ondergrondse infra hebben we ook een breed diensten pallet binnen infrastructuur en vastgoed. Door  alle benodigde expertise onder één dak aan te kunnen bieden hebben we korte lijnen met verschillende teams binnen RPS. Dit is niet alleen gunstig voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons toegewijde team, waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt en waar jouw bijdrage cruciaal is voor een duurzame toekomst? Leer het team kennen en bekijk onze carrière mogelijkheden!

Benieuwd naar het team kabels en leidingen? In onderstaande video’s leer je meer!

Sfeerimpressie van het team kabels en leidingen

Via onderstaande video krijg je een goede indruk over het het werken in het team kabels en leidingen bij RPS eraan toe gaat! Van het werken in groepsverband, de gezamenlijke lunches tot het concentreren in een van onze concentratiehokjes.

Waar houdt het team zich mee bezig?

Het team kabels en leidingen groeit hard! En dat is maar goed ook, er zijn namelijk tal van uitdagende projecten om aan te werken. Benieuwd waar dit team zich mee bezig houdt? Onze zakelijke vlogger ging op onderzoek uit om deze vragen te beantwoorden!

Ik krijg energie van…

Leer jouw toekomstige collega’s kennen!

In deze rubriek stellen we enkele experts binnen ons kabels en leidingen team voor, die gezamenlijk bouwen aan een duurzame toekomst. Ze delen persoonlijke werkuitdagingen, hun eigen impact, teamwerk en de sfeer binnen het team.

Awareness-energietransititie-foto2

Leer onze teamleider Perry van Oosten kennen!

Perry geeft leiding aan ons diverse en jonge kabels en leidingen team. Benieuwd waar de uitdagingen liggen? Hoe er samen gewerkt wordt? En waar Perry zelf energie van krijgt? Klik dan op onderstaande knop en kom er achter.

Awareness-verleggingscoordinatie-foto2

Leer onze project coördinator Hanna Noordermeer kennen!

Als project coördinator bevindt ze zich als een spin in het web. Samen met  netbeheerders en opdrachtgevers gaat ze aan de slag om de energietransitie te versnellen.

Benieuwd hoe Hanna verder een verschil maakt? Lees er meer via onderstaande link! Hier lees je onder andere hoe de samenwerking in ons team is en hoe wij samen een verschil willen maken.

Awareness-trace-foto2

Maak kennis met Tracé-engineer John Dinh!

Benieuwd waar John energie van krijgt? Als tracé-engineer bij RPS werkt hij aan het ontwerpen van routes die niet alleen onze opdrachtgevers tevreden stellen, maar ook de bevoegde instanties en bewoners.

Hoe maakt hij het verschil? Door constant te puzzelen, waarbij hij rekening houdt met verschillende factoren zoals efficiëntie, kosten en toekomstbestendigheid. Maar ook door samen te werken met andere afdelingen binnen RPS, wat leidt tot innovatieve en haalbare oplossingen.

Awareness-beinvloedingsberekeningen-foto2 (2)

Maak kennis met de Tristan en Troy van den Broek!

Deze engineers zetten zich dagelijks in voor de toekomst van ons energielandschap. In onze rubriek lichten we experts uit ons team kabels en leidingen uit. Samen werken zij aan de toekomst van morgen. Ontdek hoe Tristan en Troy het verschil maken, samenwerken in ons team en de sfeer binnen ons team ervaren.

Carrière uitdagingen in Utrecht en Delft

Hieronder vind je de openstaande vacatures bij het team Kabels en Leidingen in Utrecht en Delft. Mocht er nu geen vacature voor jou staan, doe dan een open sollicitatie hieronder! Dan nemen wij contact met je op.

Vacature Projectleider Kabels en Leidingen

Binnen ons groeiende team Kabels en Leidingen zij we opzoek naar een Projectleider Kabels en Leidingen in Utrecht. Als projectleider beschikt je over een grote dosis technisch inzicht, analytische vermogen en planmatig inzicht. Dankzij je sociale, gedreven en zelfstandige persoonlijkheid leidt je diverse ondergrondse infra projecten. Je stuurt engineers of projectteams aan. Dit kan binnen aanleg en vervangingsprojecten in zowel transport als distributie netten. Je krijgt te maken met gas, elektra, water, waterstof, warmte en duurzaamheid- projecten of een combi daarvan.

Vacatures Tracé Engineer

Binnen ons groeiende team Kabels en Leidingen zij we zowel opzoek naar een Tracé Engineer in Delft als in Utrecht. Jij zorgt ervoor dat de netontwerpen worden ingepast in de omgeving waarbij jij verantwoordelijk bent voor het tracé. Als Tracé Engineer speel je dus een cruciale rol in het ontwerp en de realisatie van deze infrastructurele projecten.

Vacature Engineer Elektrotechniek

Binnen ons groeiende team Kabels en Leidingen zij we opzoek naar een Engineer Kabels en Leidingen in Delft. In deze allround functie stel je onder andere haalbaarheidsstudies op, beïnvloedingsberekeningen, het maken van onder andere kortsluit, kwadratuur-, belastbaarheids- en magnetische velden berekeningen. Adviseren bij en uitwerken van sleufloze technieken (HDD) en het controleren van op te leveren technische documenten en tekeningen. Maar naast dit alles dien je ook als vraagbaak voor je collega’s.

Vacature Junior Engineer Elektrotechniek

Wil jij bijdragen aan een duurzaam en toekomst bestendig Nederland? En wil jij jezelf iedere dag uitdagen door het ontwikkelen en maken van uitdagende en innovatieve beïnvloedingsberekeningen en het oplossen spanningsklachten op ons stroomnet?

Open sollicitatie

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!    * verplichte velden