HET TEAM KABELS EN LEIDINGEN 

Samen naar een duurzamer Nederland.

Life at infrastructure at RPS

Binnen ons team Kabels en Leidingen werken we dagelijks aan de uitdagende wereld welke onder de grond ligt. Deze complexe omgeving wordt met het oog op de energietransitie steeds complexer. Wij gaan deze uitdagingen graag aan, met een team vol gemotiveerde professionals zetten wij ons in om alles in goede banen te leiden voor onze opdrachtgevers.  

Er zijn genoeg ontwikkelingen in de energietransitie maar ook zeker genoeg ontwikkelingskansen bij RPS. Je bent dan ook vrij in het bepalen van waar jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Het is dan ook makkelijk dat we experts hebben lopen vanuit bijvoorbeeld sloopmanagement, kunstwerkenbeheer en waterveiligheid. Mocht je je op een totaal ander gebied willen ontwikkelen dan kan dat natuurlijk ook. Er wordt namelijk een gestructureerd persoonlijk plan gemaakt welke aansluit op jou wensen.

We stellen je graag voor onze collega’s, deze zullen meer te vertellen wat werken bij RPS inhoudt.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

David Gideonse en Michel de Vré

Onze collega’s David Gideonse en Michel de Vré kwamen bij RPS binnen als respectievelijk stagiair en werkvoorbereider. Nu vervullen ze mooie leidinggevende functies. Reden voor zakelijk vlogger Marinza om ze eens op te zoeken!

Maak kennis met het team!

Het team kabels en leidingen groeit hard! En dat is maar goed ook, er zijn namelijk tal van uitdagende projecten om aan te werken. Benieuwd waar dit team zich mee bezig houdt? Onze zakelijke vlogger ging op onderzoek uit om deze vragen te beantwoorden!

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Het gezicht achter de werkvoorbereider en toezichthouder droge infrastructuur Jannick Zwetsloot.

Een gedreven werkvoorbereider en toezichthouder die meehelpt om projecten van begin tot eind in goede banen te leiden. Dat is Jannick Zwetsloot (25) ten voeten uit. Van het tekenwerk voor de historische schootsvelden in Muiden tot het toezichthouden bij een reconstructieproject van een woonwijk in Groot-Ammers.

Een boeiende job op het snijvlak van techniek, cultuur en duurzaamheid. We nemen een kijkje in zijn wereld middels een Q&A.

De wereld van een coördinator kabels en leidingen

Van klimaatverandering tot woningtekort. Wie écht het verschil wil maken binnen de energietransitie moet eens kennismaken met Stefan Helgers. Als coördinator kabels en leidingen bij RPS heeft hij een centrale rol bij ondergrondse infrastructuurprojecten. Een boeiende job op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde. We nemen een kijkje in zijn wereld

Projectmanager Rick van der Kaay deelt zijn eerste ervaringen met Tetra Tech’s exclusieve Leadership Academy

Als Rick van der Kaay een verzegelde mail van CEO Dan Batrack in zijn mailbox vindt, is er eerst ongeloof, maar daarna ook trots. Want de projectmanager is uitverkoren voor TetraTech’s exclusieve Leadership Academy in Washington.

Hoe leuk is het om je met een select internationaal groepje van high professionals voor te bereiden op een leiderschapsrol die je helpt om de wereld een stukje beter achter te laten.

Kom jij ons team versterken?

Hieronder vind je de openstaande vacature bij het team Kabels en Leidingen. Of vul een open sollicitatie! Dan neemt onze recruitment afdeling contact met je op.

Binnen ons groeiende team Kabels en Leidingen zij we opzoek naar een Tracé Engineer. Jij zorgt ervoor dat de netontwerpen worden ingepast in de omgeving waarbij jij verantwoordelijk bent voor het tracé. Als Tracé Engineer speel je dus een cruciale rol in het ontwerp en de realisatie van deze infrastructurele projecten.    * verplichte velden