Adviseur Vastgoedonderhoud voor veilig & toekomstbestendig vastgoed.

Inspecteer & Adviseer voor veilig vastgoed

Wil jij in een rol vol afwisseling het verschil maken voor het vastgoed in Nederland? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven Adviseur Vastgoedonderhoud om ons team te versterken.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om een boeiende en afwisselende baan te vervullen, waarin jouw expertise volledig tot zijn recht komt. Als onderdeel van ons team van 10 collega’s werk je aan inspecties en advies voor diverse opdrachtgevers, variërend van woningcorporaties tot commerciële vastgoedeigenaren. Geen dag is hetzelfde – de ene dag inspecteer je een oud industrieel complex, terwijl je de volgende dag op het dak staat van een modern gebouw langs de Zuidas.

Als Adviseur Vastgoedonderhoud ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van verschillende soorten vastgoed volgens de NEN2767 norm. Je brengt nauwkeurig de staat van onderhoud en eventuele gebreken in kaart tijdens de inspecties. Deze inspecties kunnen variëren van een dagdeel tot meerdere dagen, afhankelijk van de complexiteit van het project. Vervolgens werk je jouw bevindingen uit in een rapport dat wordt opgeleverd aan de klant, waarbij je tevens advies geeft en vaak een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstelt.

Maak kennis met je toekomstige collega’s Jacob & Bart.

 

Benieuwd naar het werk van een bouwkundig adviseur en inspecteur NEN2767?

Onze zakelijk vlogger Marinza Verschuren van LEF Media nam een kijkje bij onze collega’s Bart van Nifterik en Jacob Kastelein in Zwolle. Jacob, met zijn jarenlange ervaring als timmerman en studie als makelaar en aannemer, is de mentor van Bart.

Twee wekelijks komen alle collega’s van dit team samen in Utrecht voor een teamoverleg.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Bij ons krijg je veel vrijheid om je werk in te delen en uitdagende opdrachten op te pakken. Je hebt dagelijks contact met ons bedrijfsbureau en de projectleiders, waarmee je jouw werkzaamheden voorbereidt en je planning afstemt.

De locaties waar je informatie gaat ophalen zijn enorm uiteenlopend. Gelukkig krijg je een lease auto (welke je ook privé mag gebruiken) om je op de meest uiteenlopende locaties te brengen. Op deze locaties breng je de status in kaart en onderzoek je eventuele gebreken. Terug op een van onze kantoren in Delft, Utrecht of Zwolle verwerk je alle opgehaalde informatie en breng je advies uit aan onze opdrachtgevers.

Kortom, een uitdagende rol waarin jouw expertise en enthousiasme samenkomen. Wij kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen in ons team!

Jouw kennis & expertise.

 • Minimaal 3 ervaring met inspecties volgens de NEN2767 norm.
 • Een bouwkundige achtergrond met een oog voor detail.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in centraal Nederland.

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris.
 • Een lease auto.
 • Telefoon & laptop.
 • Goede pensioenregeling.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden, passend bij jouw ontwikkeling en doelstellingen.
 • Ben je jonger dan 30, dan mag je deelnemen aan RPS Young.
 • 27 vrije dagen en de mogelijkheid om extra verlof bij te kopen.
 • Een diverse en inclusieve werkomgeving.
 • Terugkerende socials zoals sportieve- en teamuitjes, een jaarlijkse zomer BBQ, een weekend weg met collega’s en een spetterend eindejaarsfeest.

Bij RPS doen we niet aan vaste werktijden, we vertrouwen erop dat je zelf goed kunt bepalen wanneer je werkt. Breng je het liefst eerst de kinderen naar school, of loop je een rondje hard voordat je begint met werken, geen probleem. Af en toe thuiswerken, geen probleem als dat past bij je functie.

VOORBEELD PROJECT

Inspectie Weeshuis Gouda

Het Goudse Weeshuis is mede door haar markante verleden een van de bijzonderste en mooiste gebouwen van Gouda. Geen wonder dat Alphons van Dam, senior vastgoedadviseur en -inspecteur bij RPS, met volle teugen geniet als hij in opdracht van vastgoedontwikkelaar White House Development een vastgoedopname mag doen van dit rijksmonument. “Als ik dit soort projecten tot mijn pensioen mag doen, dan teken ik ervoor.” – Aldus Alphons van Dam

RPS-case-goudse-weeshuis-0620

Ben jij enthousiast? Doe dan een open sollicitatie.

Mocht je vragen hebben of willen solliciteren, vul dan onderstaand formulier in. Dan neemt onze Corporate Recruiter Daan Breider contact met je op!