Onze sollicitatieprocedure

Eerlijk en transparant

Heb jij jouw kans al gepakt en gesolliciteerd bij RPS? Hoe dan ook, wij kunnen ons goed voorstellen dat solliciteren spannend is. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze sollicitatieprocedure zo eerlijk en transparant mogelijk weer te geven. Zo weet jij in ieder geval wat je kunt verwachten.

AMC - S1 sollicciteer 150x150

Stap 1

Heb je op onze jobsite de vacature gevonden die bij jou past? Dan is nu het moment om te solliciteren. Je doet dit gemakkelijk via het online sollicitatieformulier. Upload je cv en vergeet ons niet te vertellen waarom jij het verschil gaat maken bij RPS en onze klanten.

AMC - S2 bevestiging 150x150

Stap 2

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een bevestigingsmail van ons. Zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is aangekomen bij ons.

AMC - S3 beoordelen 150x150

Stap 3

Wij nemen je sollicitatie in behandeling en beoordelen of je cv en motivatie reden zijn om met je in gesprek te gaan. We ontvangen veel sollicitaties en streven ernaar om je binnen 2 weken te laten weten of we je uitnodigen voor een, soms online, gesprek of juist niet. En natuurlijk laten we je in de laatste situatie ook weten waarom niet.

AMC - S4 1e gesprek 150x150

Stap 4

Na een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Microsoft Teams. In de meeste gevallen heb je het gesprek met de teamleider van de betreffende afdeling en de recruiter of HR adviseur.

AMC - S5 2e gesprek 150x150

Stap 5

Zijn we allebei enthousiast na het 1e gesprek, dan volgt een 2e gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we meer in op de functie. Vaak maak je dan kennis met een collega uit het team of loop je even langs op de afdeling. Zo krijg je een goed beeld van je toekomstige werkplek en collega’s.

AMC - S6 tekenen 150x150

Stap 6

Is het enthousiasme er nog steeds na het 2e gesprek dan kunnen we wel spreken van een ‘match’. Je ontvangt dan een contractvoorstel van ons. Hierin staan alle details over je salaris, verlofdagen en overige arbeidsvoorwaarden. Deze mailen we naar je zodat je alles thuis rustig kunt doornemen. Daarna maken we een afspraak om je eventuele vragen te beantwoorden. Is het je helemaal duidelijk, dan kun je het contract digitaal ondertekenen en aan ons terug mailen.

AMC - S7 welkom 150x150

Stap 7

Je hebt het contract ondertekend en gaat binnenkort starten bij RPS. Je bent van harte welkom! Ons onboarding traject gaat nu van start zodat je in de aanloop naar je 1e werkdag volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten en direct een vliegende start kan maken.

AMC - S8 vliegende start 150x150

Stap 8

Wij zorgen voor een vliegende start met een warme ontvangst op je afdeling. Uiteraard krijg je een uitgebreid introductieprogramma voorgeschoteld. Zo doen we er alles aan om je goed te laten landen en de organisatie te leren kennen. Je merkt vanzelf dat jouw enthousiaste RPS collega’s je daar graag bij helpen.

Bekijk nu onze vacatures!

En mocht je geen passende vacature vinden, neem dan contact met ons op.