Sollicitatieprocedure

Wel zo eerlijk en transparant.

Heb jij jouw kans al gepakt en gesolliciteerd bij RPS? Hoe dan ook wij kunnen ons heel goed voorstellen dat solliciteren best spannend kan zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze sollicitatieprocedure zo eerlijk en transparant mogelijk weer te geven. Zo weet jij wat je kan verwachten.

AMC - S1 sollicciteer 150x150

Stap 1

Heb je goed op onze jobsite gekeken en de vacature gevonden die bij je past? Dan is daar het moment om te solliciteren. Dit kan gemakkelijk en snel via het online sollicitatieformulier bij de vacature. Upload je CV en vergeet ons niet te vertellen waarom jij het verschil gaat maken bij RPS en onze klanten.

AMC - S2 bevestiging 150x150

Stap 2

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een bevestigingsmail van ons. Zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is aangekomen bij ons.

AMC - S3 beoordelen 150x150

Stap 3

Wij nemen je sollicitatie in behandeling en beoordelen je CV en motivatie. Omdat we overladen worden met sollicitaties is het een behoorlijk klusje voor onze recruiters om de sollicitaties te beoordelen. We streven er daarom naar om je binnen 2 weken een bericht te sturen.

AMC - S4 1e gesprek 150x150

Stap 4

Na een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Microsoft Teams. In de meeste gevallen heb je het gesprek met de teamleider van de betreffende afdeling en de HR adviseur.

AMC - S5 2e gesprek 150x150

Stap 5

Zijn we allebei enthousiast na het 1e gesprek, dan volgt een 2e gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we meer in op de functie. Vaak maak je dan kennis met een collega uit het team of loop je even langs op de afdeling. Zo krijg je een goed beeld van je toekomstige werkplek en collega’s.

AMC - S6 tekenen 150x150

Stap 6

Is het enthousiasme er nog steeds na het 2e gesprek dan kunnen we wel spreken van een ‘match’. Je ontvangt dan een contractvoorstel van ons. Hierin staan alle details over je salaris, verlofdagen en overige arbeidsvoorwaarden. Deze mailen we naar je zodat je alles thuis rustig kunt doornemen. Daarna maken we een afspraak om het contract officieel te komen ondertekenen.

AMC - S7 welkom 150x150

Stap 7

Je hebt het contract ondergetekend en gaat binnenkort starten bij ons bedrijf. Welkom bij RPS! Ons onboarding traject gaat nu van start zodat je in de aanloop naar je 1e werkdag volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten en direct een vliegende start kan maken.

AMC - S8 vliegende start 150x150

Stap 8

Wij zorgen voor een vliegende start met een warme ontvangst op je afdeling. Uiteraard krijg je een uitgebreid introductieprogramma voorgeschoteld. Zo doen we er alles aan om je goed te laten landen en de organisatie te leren kennen. Je gaat vanzelf merken dat jouw enthousiaste RPS collega’s je daar graag bij willen helpen.

De eerste dag bij RPS

Benieuwd hoe jouw eerste dag eruit kan zien?