Onze sollicitatieprocedure - Werken bij RPS

SOLLICITATIEPROCEDURE

Transparant, respectvol en vlot

AMC - S1 sollicciteer 150x150

Stap 1

Heb je op onze vacaturesite de job gevonden die bij jou past? Dan is nu het moment om te solliciteren. Je doet dit gemakkelijk via het online sollicitatieformulier. Upload je cv en vertel ons waarom je bij RPS wil werken.

AMC - S2 bevestiging 150x150

Stap 2

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een bevestigingsmail. Zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is aangekomen. Log vervolgens in op onze website om de voortgang te bekijken.

AMC - S3 beoordelen 150x150

Stap 3

We streven ernaar om je binnen 1 week te laten weten of we je uitnodigen voor een, soms online, gesprek of juist niet. En natuurlijk laten we je in de laatste situatie ook weten waarom niet. Transparant en respectvol dus.

AMC - S4 1e gesprek 150x150

Stap 4

Na een positieve beoordeling van je sollicitatie nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Microsoft Teams. In de meeste gevallen heb je het gesprek met de teamleider van het betreffende team en de recruiter of HR-adviseur.

AMC - S5 2e gesprek 150x150

Stap 5

Zijn we allemaal enthousiast na het eerste gesprek, dan volgt een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we meer in op de functie. Vaak maak je dan kennis met een collega uit het team of loop je even langs op de afdeling. Zo krijg je een goed beeld van je toekomstige werkplek en collega’s.

AMC - S6 tekenen 150x150

Stap 6

Zijn we beide enthousiast dan spreken we van een ‘match’. Je ontvangt dan een contractvoorstel van ons. Hierin staan alle details over je salaris, verlofdagen en overige arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt dit via de mail, zodat je alles thuis rustig kunt doornemen. Daarna maken we een afspraak om je eventuele vragen te beantwoorden. Is alles duidelijk, dan kan je het contract digitaal ondertekenen en terugmailen.

AMC - S7 welkom 150x150

Stap 7

Je hebt het contract ondertekend en gaat starten bij RPS. Allereerst, gefeliciteerd met je nieuwe job. Ons onboarding traject gaat nu van start, zodat je in de aanloop naar je eerste werkdag volledig op de hoogte bent van wat je kan verwachten.

AMC - S8 vliegende start 150x150

Stap 8

Uiteraard krijg je een uitgebreid introductieprogramma voorgeschoteld. Zo doen we er alles aan om je goed te laten landen en de organisatie te leren kennen. Je merkt vanzelf dat jouw enthousiaste RPS collega’s je daar graag bij helpen. Welkom!

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures

Mocht je geen passende vacature vinden, vraag gerust naar de mogelijkheden.