Voor onze samenleving en milieu - Werken bij RPS

VOOR ONZE SAMENLEVING EN MILIEU

Dagelijks het verschil maken voor jou, voor ons en voor Nederland

Voor onze samenleving en ons milieu

Bij RPS maken we elke dag een positief verschil in de samenleving en het milieu. Duurzaamheid is ons kompas, en we streven naar projecten met een positieve impact. Van samenwerkingsverbanden met publieke en maatschappelijke instellingen tot sociale initiatieven op het gebied van scholing en milieu.

We zoeken dus gepassioneerde mensen die willen innoveren en snel handelen. In ruil daarvoor bieden we jou de kans om betekenisvol werk te doen. Bij ons leer je continu en maak je deel uit van een organisatie die je nieuwsgierigheid prikkelt. Sluit je aan en help ons de wereld een stukje mooier te maken.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

Martijn, Staatsbosbeheer en studenten van de HAS Hogeschool

Bij de hbo-opleiding Management van de Leefomgeving aan de HAS green academy leer je alles over het inrichten en beheren van onze leefomgeving. Onze collega Matthijs Huiting en Maarten van der Valk van Staatsbosbeheer namen Thomas Maranus en zijn medestudenten een dag mee het veld in.

Werelderfgoed project: Kinderdijk

Kinderdijk, het wereldberoemde werelderfgoed in Zuid-Holland, ondergaat een complete metamorfose. Het entreegebied van het dorp, bekend om haar windmolens, krijgt een groene make-over en wordt overzichtelijker en veiliger. Projectleider Marco van Leeuwen van RPS en Peter Verwoert van de gemeente Molenlanden vertellen er alles over in deze video.

Team kabels en leidingen 

Het team kabels en leidingen groeit hard! En dat is maar goed ook, er zijn namelijk tal van uitdagende projecten om aan te werken. Benieuwd waar dit team zich mee bezig houdt? En hoe hun ontwikkeling gestimuleerd wordt? Onze zakelijke vlogger ging op onderzoek uit om deze vragen te beantwoorden!

Arjan Holster

Arjan Holster is niet alleen een drukbezette accountmanager bij RPS, maar ook een toegewijde vrijwilliger bij Deelcafé De Buurman in Hardinxveld-Giessendam. Een non-profit koffiehuis dat meer biedt dan alleen lekker eten en drinken.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

In informele sfeer werken we aan bijzondere herstel- en natuurontwikkelingsprojecten 

Als actieve student of bijna afgestudeerde specialist op het gebied van landschap en natuur ben je natuurlijk benieuwd waar je komt te werken. Welke kansen liggen er bij bedrijven binnen thema’s als milieu, water en de groene leefomgeving?

Onze projectleider Jaap van Soest nam de studenten tijdens de carrièredagen van de Hogeschool Van Hall Larenstein in een korte video mee in hoe het er bij zijn team Landschap en Natuur aan toegaat.

De wereld van een coördinator kabels en leidingen

Van klimaatverandering tot woningtekort. Wie écht het verschil wil maken binnen de energietransitie moet eens kennismaken met Stefan Helgers. Als coördinator kabels en leidingen bij RPS heeft hij een centrale rol bij ondergrondse infrastructuurprojecten. Een boeiende job op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde. We nemen een kijkje in zijn wereld.

Drietrapsinspectie waterveiligheid bij Molens 

Visuele inspectie, 3d-scannen en scheurdetectie langs Nederlands mooiste rivieren.

Waterveiligheid, beleving, natuur en innovatie komen samen in het gebied rondom rivier de Vlist en de Rotte. Voor hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard haalt RPS er samen met Asset Hub diverse inspectietechnieken uit de gereedschapskist om de staat van de waterkerende delen van drie molens in beeld te brengen.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden