Studenten & starters

Voor een vliegende start van jouw carrière bij RPS

Banner_RPS-studenten_starters_WEB

Of je nu net klaar bent met je studie of in de laatste fase zit, RPS is een geweldige werkgever voor beginnend talent. Geef jouw carrière een vliegende start bij RPS en doe ervaring op in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan.

Ontwikkeling

Wil jij van de beste specialisten de fijne kneepjes van het vak leren? Meelopen op uitdagende locaties en projecten, zelf actief aan de slag gaan, of meedenken over het verbeteren van processen? Dan ben je bij RPS aan het juiste adres!

Als je bij ons begint, gooien we je niet meteen in het diepe. Je maakt op je eerste dag meteen kennis met het team en in veel gevallen krijg je zelfs een persoonlijke mentor. Hij/zij begeleidt je in de eerste periode, want we willen dat je je hier direct thuis voelt. Om van jou te horen hoe je de begin periode hebt ervaren en waar jij ontwikkelingsmogelijkheden ziet, plannen we voor na ongeveer 3 maanden een evaluatiegesprek in. Ook heb je gedurende het jaar een aantal gesprekken volgens onze Progress on Demand methodiek waarin je ontwikkeling en functioneren worden besproken. We vinden het belangrijk hierover met elkaar in gesprek te blijven.

Kies vandaag voor de toekomst van morgen!

Tag-great-place

Bekijk nu onze vacatures