STARTERS

Kickstart jouw carrière bij RPS

Banner_RPS-studenten_starters_WEB

Jouw carrière starten

Of je nu net klaar bent met je studie of in de afrondende fase, bij RPS zit je goed als beginnend talent. Je doet ervaring op in een dynamische omgeving, waarin groei en innovatie voorop staan. Samen werken we aan een betere wereld.

Als je bij ons begint, gooien we je niet meteen in het diepe. Je maakt op je eerste dag eerst kennis met het team en in veel gevallen krijg je zelfs een persoonlijke buddy. Hij/zij begeleidt je in de eerste periode, zodat jij je hier direct thuis voelt.

Tag-great-place

Progress on Demand

Om van jou te horen hoe je de beginperiode hebt ervaren en waar jij mogelijkheden ziet, plannen we na ongeveer 3 maanden een evaluatiegesprek. Ook heb je gedurende het jaar een aantal gesprekken volgens onze Progress on Demand methodiek waarin je ontwikkeling en functioneren worden besproken.

Constante ontwikkeling

POD is veel meer dan alleen een traditioneel performance management systeem. Het is een dynamische en interactieve tool die onze medewerkers in staat stelt om hun ontwikkeling proactief te beheren. Met POD kunnen medewerkers hun doelen definiëren, hun vooruitgang bijhouden en waardevolle feedback verzamelen. Dit systeem biedt een gestructureerde aanpak om medewerkers te motiveren en te begeleiden op hun groeipad.

Halfjaarlijkse evaluatie

Een van de meest waardevolle aspecten van POD is het halfjaarlijkse gesprek tussen medewerkers en hun leidinggevende. Tijdens deze interactieve sessies kunnen medewerkers hun vorderingen bespreken, uitdagingen delen en waardevolle feedback ontvangen van hun leidinggevende. Dit tweerichtingsgesprek biedt een gelegenheid om successen te vieren, obstakels te identificeren en samen oplossingen te vinden. Door deze regelmatige feedbackcyclus kunnen medewerkers zich voortdurend aanpassen en verbeteren, waardoor ze hun groeipotentieel volledig kunnen benutten.

Door POD te omarmen, investeren we in de toekomst van onze medewerkers en creëren we een cultuur van voortdurende ontwikkeling en succes.

Kies vandaag voor de toekomst van morgen

Onboarding

Collega’s uit de hele organisatie nemen de tijd om jou te leren kennen en op weg te helpen. Omdat we regelmatig nieuwe starters hebben doorloop je dit introductieprogramma niet alleen, maar samen.

Lees meer over ons onboardingsevent.

‘je-voelt-je-hier-meteen-welkom’

Jouw eerste dag bij RPS

Benieuwd hoe je eerste dag bij RPS kan zijn? Bekijk de video's hier beneden.

Meer weten over een carrière bij RPS?