Van ingewikkeld naar eenvoudig - Werken bij RPS

VAN INGEWIKKELD NAAR EENVOUDIG

Bijdragen aan de levenskwaliteit van ons milieu

Samen gaan we bij RPS van ingewikkeld naar eenvoudig

Bij RPS raak je nooit verveeld. Je werkt aan boeiende en uitdagende projecten voor onze klanten. Elke dag zien we de resultaten van onze inspanningen in waterbeheer, infrastructuur, vastgoed en laboratoria. We bieden je de kans om te gaan werken voor grote spelers uit verschillende sectoren. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

We zijn trots op onze rol in het oplossen van grote problemen en het creëren van hoogwaardige, duurzame leefomgevingen. Dit betekent dat je zowel professioneel als persoonlijk groeit, terwijl je betrokken bent bij de meest uitdagende projecten in de sector. Sluit je aan bij RPS en maak het verschil.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

Stefan Korte

Als inspecteur kunstwerkenbeheer kom je op toffe plekken en ben je actief bij interessante projecten, zoals herstelwerkzaamheden voor de kademuren in hartje Utrecht. Maar wat maakt dit werk inhoudelijk zo leuk? Onze zakelijk vlogger Marinza Verschuren van LEF Media Media ging op pad met onze junior Stefan Korte om dat eens uit te zoeken.

Marco van Leeuwen

Hoe is het om als projectmanager een belangrijke rol te spelen in de nieuwe entreezone van werelderfgoed Kinderdijk? Maak kennis met onze collega Marco van Leeuwen. In deze video vertelt hij vol enthousiasme over de afwisseling in zijn werk en hoe het creëren van iets tastbaars hem energie geeft.

Werelderfgoed project: Kinderdijk

Kinderdijk, het wereldberoemde werelderfgoed in Zuid-Holland, ondergaat een complete metamorfose. Het entreegebied van het dorp, bekend om haar windmolens, krijgt een groene make-over en wordt overzichtelijker en veiliger.

Amsterdamse Kademuren

Dat de Amsterdamse kademuren en bruggen kwetsbaar zijn is al jarenlang een issue. Maar hoe staat de conditie van dit werelderfgoed er nu echt voor? Beleef in deze video een uniek kijkje achter de schermen bij de wijze waarop BAM en RPS dat tot op de bodem uitzoeken.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

GRIP ondersteunt Prorail bij juiste dataspoor 

Geodan, Iv-Infra en RPS werken met spoorbeheerder aan structuur en vernieuwing bij digitaliseren en automatiseren assetdata.

Om dagelijks 1 miljoen reizigers op een spoornet van 7000 kilometer met 6500 treinritten soepel te laten bewegen, slaat ProRail de handen ineen met Geodan, Iv-Infra en RPS. Binnen de samenwerkingscombinatie GRIP zullen zij de komende acht jaar werken aan de structuur en vernieuwing bij het digitaliseren en automatiseren van de assetdata.

Studenten onder de indruk van technisch hoogstandje in Naarden

Oud ontmoet nieuw. Een credo dat zeker geldt bij de renovatie van de boogbrug in Naarden. Want hier treft het rijksmonument niet alleen de toepassing van moderne technieken, maar ook de ingenieurs van de toekomst. Waar zijn de studenten infra het meest van onder de indruk? We vragen het Cas Bakker (18) en Tom Zwaans (19).

Ontrafelen kwetsbare kademuren in Utrecht 

De Utrechtse werven zijn uniek. Nergens in de wereld zijn de grachten zo opgebouwd als in deze historische stad. Dus toen bleek dat de kades op veel plekken kwetsbaar waren, besloot de gemeente dat er moest worden ingegrepen. Lees hoe dit gebeurt met de precisie van een Zwitsers uurwerk en uitmondt in zeven bijzondere thema’s.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden