Stage lopen bij RPS

Beleven, ervaren en leren!

Banner_stagelopen-bij-RPS

De perfecte omgeving om ervaring op te doen

RPS ziet haar stagiairs en afstudeerders als volwaardige collega’s. Je hebt de vrijheid om toffe ideeën op te pakken en hiermee ook gelijk in de praktijk aan de slag te gaan. We zijn ervan overtuigd dat je zo extra veel leert. Daarom zijn we ook op zoek naar stagiairs en afstudeerders die ondernemend zijn en kansen aangrijpen. Je bent onderdeel van een groep mensen die elke dag hard werkt om het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Als stagiair of afstudeerder maak je dus echt het verschil voor onze klanten!

Sfeer

Binnen RPS heerst er een informele en transparante sfeer. Dit zorgt ervoor dat iedereen snel en makkelijk met elkaar kan schakelen, zelfs internationaal wanneer dat nodig is. RPS’ers zijn enthousiast, erg klantgericht en gedreven in het werk wat ze doen. Kortom de perfecte omgeving om in te leren.

RPS levert graag een bijdrage aan het succes van je studie. Of je nu een stage zoekt of gaat afstuderen, je bent bij ons van harte welkom. Samen met je afstudeer- of stagebegeleider geef je invulling aan je opdracht of afstudeerstage. Vanzelfsprekend ontvang je iedere maand een mooie stagevergoeding en ontvang je onder voorwaarden een reiskostenvergoeding.

Nog even wat belangrijke feitjes!

Stagevergoedingen

– Voor laatstejaars studenten: € 750,- bruto per maand*
– Voor 2e en 3e jaars stagiairs mbo/hbo/wo: € 600,- bruto per maand*

Een baan na je afstuderen

Studeer je succesvol af bij RPS. Dan maak je kans op een baan bij ons. Een cadeautje is dat je de eerste 2 weken van je contract door RPS betaald verlof krijgt om even bij te komen van de laatste zware periode van je studie en je daarna fris aan je nieuwe baan kunt beginnen. Hoe tof is dat?

En verder?

– Zijn we eigenlijk altijd op zoek naar stagiairs en afstudeerders, ook als er op dit moment geen geschikte (afstudeer) stage op onze website staat.
– Duren stages bij RPS altijd minimaal vier maanden.
– Vinden we het belangrijk dat je de organisatie echt leert kennen. Je werkt naast de tijd die je nodig hebt om af te studeren dan ook mee aan mooie projecten.

(*op basis van 40 uur per week)

Bekijk nu onze stages en vacatures

Geen passende plek beschikbaar? Neem dan contact met ons op.