Life at our property division - Werken bij RPS

LIFE AT OUR PROPERTY DIVISION 

Samen voor veilig, gezond en toekomstbestendig vastgoed in Nederland.

Life at our property division

Een baan bij onze divisie vastgoed betekent dat je de sleutel hebt voor het creëren van een functionele en veilige woon- en werkomgeving. Want bij ons draait alles om veilige gebouwen en gezonde gebruikers. Dat bereiken we door scherp te letten op instandhoudingskosten en slimme, duurzame huisvestingsoplossingen. Wie kan er zeggen dat zij voor TNO, ING en de politie hebben gewerkt?

Als adviseur of inspecteur speel je bij ons een cruciale rol in het begrijpen en optimaliseren van de prestaties van gebouwen. Of het nu gaat om het verbeteren van gebouwen, het waarborgen van duurzaamheid, het waarborgen van de veiligheid van gebruikers of het voldoen aan wet- en regelgeving. Bij ons krijg je de kans om je expertise te delen en echte waarde toe te voegen aan diverse vastgoedprojecten.

We bieden je toegang tot hoogwaardige vastgoedinformatie, wat de basis vormt voor succesvol vastgoedbeheer en -verbetering. Daarnaast blijven we voortdurend vooruitkijken, innoveren en inspelen op veranderingen met hulp van de nieuwste technologieën. Want in deze divisie staat de wereld van vastgoed nooit stil. Het is de ideale plek om impact te maken en tegelijkertijd je eigen carrière naar nieuwe hoogten te stuwen.

Klaar om de wereld van vastgoed te veranderen? Sluit je aan bij ons en maak deel uit van een gepassioneerd team dat gebouwen laat doen waar ze voor bedoeld zijn. Samen maken we de toekomst van vastgoed vandaag.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

Jacob Kastelein en Bart Nifterik

Even kennismaken! Onze zakelijk vlogger Marinza Verschuren nam een kijkje bij onze collega’s Bart van Nifterik en Jacob Kastelein in Zwolle. Jacob, met zijn jarenlange ervaring als timmerman en studie als makelaar en aannemer, is de mentor van Bart.

Samen laten ze zien hoe leuk en veelzijdig deze baan is. “De inspecties zijn zo specifiek dat je vooraf nooit weet wat je kun verwachten.”

Jan van den Top

Er zijn binnen Nederland maar zo’n 700 mensen die dit werk kunnen doen. Komt dat even goed uit dat je bij RPS opgeleid kunt worden tot Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA).

Zakelijk vlogger Marinza Verschuren ging op bezoek bij collega Jan van den Top om te zien wat deze job zo interessant maakt. “Je komt in dit vak op zoveel verschillende en bijzondere plekken.”

Herco Brand en Sloopmanagement 

Binnen onze vastgoed divisie hebben wij veel disciplines onder één dak. Zo ook Sloopmanagement, waar onze collega Herco Brand zich dagelijks inzet voor uitdagende projecten. Zo ook het project van het Schoonhovens College.

Slopen is creëren. Zeker als je de materialen en grondstoffen voor nieuwbouw uit bestaande gebouwen haalt. In Schoonhoven begeleidt RPS de gemeente Krimpenerwaard bij de circulaire ontmanteling van het Schoonhovens College en sporthal De Meent. We gingen een dag op bezoek bij Herco om te kijken hoe dit in zijn werk gaat!

Hans Verhaar 

Asbest verwijderen uit een historisch paleis vereist een andere aanpak dan uit een doorsnee kantoorpand. Hoe gaat dat dan bij Paleis Het Loo? Beleef met de video een uniek kijkje achter de schermen. Doordat er eigen collega’s vanuit verschillende disciplines mee werken zijn er korte lijnen in de communicatie, wat prettig werken is.

In de video vertellen Manon Costa (projectleider vanuit het paleis) en Hans Verhaar (projectleider vanuit RPS) hoe je dat zorgvuldig doet, zodat de kracht en schoonheid van het paleis intact blijven.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Senior vastgoedinspecteur Alphons van Dam geniet met volle teugen bij Goudse Weeshuis

Het Goudse Weeshuis is mede door haar markante verleden een van de bijzonderste en mooiste gebouwen van Gouda. Geen wonder dat Alphons van Dam, senior vastgoedadviseur en -inspecteur bij RPS, met volle teugen geniet als hij in opdracht van vastgoedontwikkelaar White House Development een vastgoedopname mag doen van dit rijksmonument. “Als ik dit soort projecten tot mijn pensioen mag doen, dan teken ik ervoor.”

Projectleider Karla van Stekelenburg zet de tanden in grootschalig vastgoedproject voor Vesteda

Ga er maar aanstaan. Uiterlijk dit jaar wil Vesteda duizenden huurwoningen in kaart brengen volgens de NEN2580 norm. Hiervoor gaan de collega-inspecteurs van Karla op pad om de kerngegevens ervan op te nemen. “Vesteda wil dat deze woningen correct in beeld worden gebracht, volgens de huidige normen. Aan ons de taak om de oppervlaktes in vierkante meters voor de NEN-2580-meetcertificaten inzichtelijk te maken.

Karla kijkt uit naar haar rol binnen de samenwerkingsovereenkomst: “Zo’n NEN-2580-project aansturen, ligt me wel. Wat helpt is dat ik hiermee voor onder meer woningcorporatie Eigen Haard en ASR al best wat ervaring heb opgedaan. Ik houd bovendien van dit soort uitdagingen. Elke keer als je weer een complex afsluit, komt er weer een nieuwe opgave op je pad. Die variatie maakt het zo leuk.”

Florieke Niestern begon na een succesvolle afstudeerperiode als adviseur binnen ons team vastgoed.

Florieke, kijkt met haar achtergrond in Technische Bedrijfskunde, uit naar de duurzaamheidsopgave en samenwerking met haar collega’s. “Toen ik voor het eerst het nieuwe gebouw van RPS in Utrecht binnentrad, maakte dat meteen indruk. Het gesprek met de receptioniste en later natuurlijk mijn afstudeerperiode maakte me nog enthousiaster over deze organisatie.
Hier krijg ik volop kansen en vrijheid om dat te doen wat ik het leukste vind.”

Florieke is medio 2023 begonnen bij RPS en werkt inmiddels aan een diverse uitdagende projecten!

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden