RPS als werkgever | Een cultuur die bij jou past
Let's make complex easy

RPS ALS WERKGEVER

RPS daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Daar krijg je iets voor terug.

Fijne werksfeer en een goed salaris

Naast onze open en transparante werksfeer bieden we je natuurlijk een goed salaris. Onze teamleiders volgen je op de voet als het gaat om ontwikkeling en bijdrage aan het team in relatie tot de salarisontwikkeling.

RPS Academy

Met onze RPS Academy bieden we incompany trainingen aan met collega’s uit verschillende divisies binnen RPS. Denk aan projectmanagement of bijvoorbeeld effectief adviseren. In POD bieden we op dit moment ruim 120 Nederlandstalige online trainingen die je 24/7 overal ter wereld kan volgen. Van Office pakketten tot Werkplezier en van Ademhalen tot Veilig aan het werk. Kortom: er zijn bij RPS voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Verder krijg je bij ons

  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen om vrij te besteden en 2 extra dagen die RPS vaststelt
  • De mogelijkheid om verlof bij te kopen
  • Een goede pensioenvoorziening
  • Leuke activiteiten: weekendjes weg, een jaarlijkse BBQ en sportieve uitjes

Feest en ontspanning

Uiteraard vinden we ontspanning erg belangrijk. Diverse teams organiseren daarom na een drukke werkweek een vrijdagmiddagborrel. Een ideaal moment om onder het genot van een hapje en drankje jouw collega’s beter te leren kennen en de werkweek af te sluiten.

Progress on Demand (POD)

Een aantal keer per jaar heb je met je teamleider een gesprek over jouw ontwikkeling en over de voortgang. Dat wordt vastgelegd in ons performance managementsysteem, Progress on Demand (POD). Dat doen we volgens een vooraf vastgestelde cyclus waarbij jouw input van cruciaal belang is.

Bijzondere activiteiten 

We organiseren unieke weekendjes weg: van hiken in Italië, raften in Schotland tot skiën in Oostenrijk en van wadlopen op Ameland tot zeilen in Grouw. Daarnaast is er voor de teams volop ruimte om uitjes te organiseren.

Wil je ook bijdragen aan een betere wereld?