Let's make complex easy

Werken bij RPS

Alles over ons.

RPS is opgericht als Rural Planning Services in 1970 door een gepassioneerd team van academici in Oxfordshire(UK). Zij deelden de droom om een bedrijf op te richten, dat zich wijdde aan het verbeteren van de wereld. RPS speelt een leidende rol in het verhogen van het bewustzijn op het gebied van de balans tussen het beschermen van omgeving en het welzijn van de mensen woonachtig in deze omgeving.

Sindsdien zijn we organisch en door geplande overnames uitgegroeid tot het wereldwijde bedrijf dat we nu zijn. Vandaag, morgen en samen blijven de principes van onze oprichters onze kern, waar we onverwachte antwoorden blijven vinden om onze ecologische, sociale en economische landschappen vorm te geven. Dit doen we met ruim 5.000 gepassioneerde collega’s die verspreidt over heel de wereld toonaangevend werk verrichten op het gebied van inspecties, analyses en advies voor de bebouwde en landelijke omgeving.

De RPS code

De belofte die we maken en de principes waar we ons aan vast houden!

Ons doel

Wij creëren gemeenschappelijke waarde door het oplossen van problemen die relevant zijn voor een complexe, verstedelijkte wereld met een schaarste aan hulpbronnen.

“Doelgericht bouwen aan ons merk.”

Onze belofte

Wij maken gebruik van diepgaande expertise voor het oplossen van relevante problemen en we zijn gemakkelijk in de omgang.

“Making complex easy”

Onze aanpak

We hebben diepgaande expertise in dingen die ertoe doen en die we zijn gemakkelijk om mee te werken.

Onze klanten vertrouwen ons en we worden gerespecteerd voor ons creatief denken. Samen bouwen we herhaaldelijk sterke relaties op onze belofte nakomen.

Typisch RPS

Onze gedragingen

Nederlandse-behaviours-shape-1

Enkele van onze opdrachtgevers

Samen maken we Nederland mooier, veiliger en gezonder.

Wil jij ook het verschil maken?

Bekijk dan onze vacatures!