RPS. De zekerheid dat je verder komt!

Samen komen we verder.

RPS’ers zijn over het algemeen daadkrachtige en pragmatische mensen die van persoonlijk contact houden. Wij zijn daarom benieuwd naar wie je bent en niet wat je bent. Als wij vragen wie je bent, vragen we meer dan een goed CV, motivatie en ambitie. We zijn dan juist benieuwd naar jou als persoon en of jij onze opvattingen deelt. Of je om kan gaan met een eigen verantwoordelijkheid en je ideeën tot uiting kan brengen. Natuurlijk willen we dan ook graag weten of jij samen met ons aan de toekomst van Nederland kan bouwen maar bovenal die van onze klanten.

Alles wat we doen, doen we samen. Wij geloven echt dat je door samenwerken verder komt en betere resultaten boekt. RPS is een wereldspeler van formaat met meer dan 5.600 werknemers verspreid over 125 vestigingen wereldwijd. Samen met onze medewerkers werken wij dagelijks aan een betere, veiligere en duurzamere wereld.

De beste prestaties mogelijk maken

Kun jij je vinden in onze manier van denken? En ambieer je een toekomst binnen onze organisatie? Dan vragen we heel wat van je. Maar daar stellen we ook behoorlijk wat tegenover. Bijvoorbeeld dat we je veel vrijheid geven om tot de beste prestaties te komen, uiteraard begeleiden we je met trainingen, cursussen en opleidingen.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat er bij jouw baan goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen en dat hebben we dan ook zo geregeld voor jou!

Meer weten?

Bekijk dan snel ons vacature overzicht of lees meer over RPS.