Let's make complex easy

Werken bij RPS

Alles over ons.

RPS is opgericht als Rural Planning Services in 1970 door een gepassioneerd team van academici in Oxfordshire(UK). Zij deelden de droom om een bedrijf op te richten, dat zich wijdde aan het verbeteren van de wereld. RPS speelt een leidende rol in het verhogen van het bewustzijn op het gebied van de balans tussen het beschermen van omgeving en het welzijn van de mensen woonachtig in deze omgeving.

Sindsdien zijn we organisch en door geplande overnames uitgegroeid tot het wereldwijde bedrijf dat we nu zijn. Vandaag, morgen en samen blijven de principes van onze oprichters onze kern, waar we onverwachte antwoorden blijven vinden om onze ecologische, sociale en economische landschappen vorm te geven. Dit doen we met ruim 5.000 gepassioneerde collega’s die verspreidt over heel de wereld toonaangevend werk verrichten op het gebied van inspecties, analyses en advies voor de bebouwde en landelijke omgeving.

Uitdaging en plezier

RPS daagt je elke dag weer uit om het beste uit jezelf te halen. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug. We willen er natuurlijk wel voor zorgen dat je voldoende plezier en energie hebt om dit dagelijks te doen.

Salaris

Naast onze open en transparante werksfeer bieden we je ook nog eens een marktconform salaris. Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we naar je kwaliteiten en werkervaring en doen we je een passend voorstel.

De meeste RPS’ers hebben naast het salaris ook een laptop en telefoon van de zaak. Afhankelijk van de functie krijg je ook de beschikking tot een leaseauto.

Verder krijg je bij ons

  • vakantiegeld
  • genoeg vrije dagen
  • een goede pensioenregeling

Naast de wettelijke voorwaarden krijg je bij ons enkele extraatjes. Zo hebben we onlangs een fietsplan ingevoerd om het reizen per fiets te bevorderen. Je fiets kan je uiteraard veilig stallen bij onze kantoren.

Een overheerlijke lunch!

Op onze 3 grootste vestigingen staat dagelijks een lekkere en gezonde lunch klaar. Onze collega’s van catering zorgen ervoor dat jij hier doordeweeks van kunt genieten. Het menu is divers en verschilt per week. De ideale gelegenheid om gezellig eens bij te praten met je collega’s.

RPS---werkgever-lunch-1

Snel een warm thuis gevoel

Tijdens je beginfase bij RPS krijg je een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt. In de eerste weken volg je een introductieprogramma en leer je het team kennen. Collega’s uit de hele organisatie nemen de tijd om jou zo snel mogelijk te laten landen. Omdat we met enige regelmaat nieuwe starters hebben doorloop je dit introductieprogramma niet alleen maar deels samen.

Lees hier meer over een impressie van de onboardingsdag.

Naast je werk bij RPS

Een aantal van onze collega’s organiseert naast het werk tal van initiatieven en activiteiten. Dit is heel divers en altijd vrijwillig. Uiteraard zijn wij bereid om ondersteuning te bieden waar mogelijk.

Feest en ontspanning

Uiteraard is ontspanning erg belangrijk. Diverse teams organiseren daarom na een drukke werkweek een vrijdagmiddagborel. Een ideaal moment om onder het genot van een hapje en drankje jouw collega’s beter te leren kennen en de werkweek af te sluiten. Gedurende het jaar is er ruimte voor teams om zelf teamuitjes te organiseren. Het jaar sluiten we af in stijl met een grandioos eindejaarsfeest voor alle RPS’ers.

RPS Young

Voor medewerkers tot 35 jaar hebben we RPS Young opgericht. Dit is het platform voor collega’s die zich persoonlijk willen ontwikkelen, inspiratie op willen doen of het gewoon leuk vinden om te netwerken.

Lees meer over RPS Young

De RPS code

De belofte die we maken en de principes waar we ons aan vast houden!

Ons doel

Wij creëren gemeenschappelijke waarde door het oplossen van problemen die relevant zijn voor een complexe, verstedelijkte wereld met een schaarste aan hulpbronnen.

“Doelgericht bouwen aan ons merk.”

Onze belofte

Wij maken gebruik van diepgaande expertise voor het oplossen van relevante problemen en we zijn gemakkelijk in de omgang.

“Making complex easy”

Onze aanpak

We hebben diepgaande expertise in dingen die ertoe doen en die we zijn gemakkelijk om mee te werken.

Onze klanten vertrouwen ons en we worden gerespecteerd voor ons creatief denken. Samen bouwen we herhaaldelijk sterke relaties op onze belofte nakomen.

Typisch RPS

Onze gedragingen

Nederlandse-behaviours-shape-1

Wil jij ook het verschil maken?

Bekijk dan onze vacatures!