Voor onze mensen - Werken bij RPS

VOOR ONZE MENSEN

We investeren in onze mensen zo dat zij met ons mee kunnen groeien

Voor en door onze mensen

Bij RPS is vooruitgang de drijvende kracht. Daarom zoeken we mensen die besluitvaardig zijn, staan voor wat ze doen en streven naar verbetering. Je werkt met toonaangevende professionals, krijgt steun van je leidinggevende en er is volop ruimte voor persoonlijke groei.

In onze inspectie-, analyse- en consultancyteams krijg je de kans om te leren van de beste uit het vak op verschillende gebieden. Je past baanbrekende technologieën en geavanceerde tools toe. En je benut de kracht van data en analyse om je talent volledig te ontplooien.

We investeren graag in jouw training en ontwikkeling. Zo ondersteunen we je bij het opstellen van een op maat gemaakt ontwikkelingsplan, zodat jij de regie houdt over je eigen groei. En dit alles in een sfeer van samenwerking en plezier. Dus, stap binnen in de wereld van vooruitgang en innovatie. Welkom bij RPS, waar jouw groei centraal staat en waar we samen bouwen aan een betere toekomst.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

Giaani Paragh

Giaani is begonnen als marketing manager en doorgegroeid naar marketing directeur voor de Services UK en Netherlands. We liepen een dagje met hem mee om zijn veelzijdige functie te leren kennen!

Ruud Vink

Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en vond die binnen de ingenieurswereld. Ruud Vink stuurt het team van water en bodem aan en geniet dagelijks van de dynamiek en het samenspel met klanten en collega’s.  ‘RPS klopte op het goede moment bij me aan.’

David Gideonse en Michel de Vré

Onze collega’s David Gideonse en Michel de Vré kwamen bij RPS binnen als respectievelijk stagiair en werkvoorbereider. Nu vervullen ze mooie leidinggevende functies. Reden voor zakelijk vlogger Marinza om ze eens op te zoeken!

Arjan Holster

Arjan Holster is niet alleen een drukbezette accountmanager bij RPS, maar ook een toegewijde vrijwilliger bij Deelcafé De Buurman in Hardinxveld-Giessendam. Een non-profit koffiehuis dat meer biedt dan alleen lekker eten en drinken.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Reinoud van Oosten groeit door naar de functie van managing director bij RPS Nederland

De 42 jarige Reinoud van Oosten is meer dan 17 jaar werkzaam bij RPS en heeft er al diverse management- en directiefuncties bekleed. Maar is begonnen als adviseur waterveiligheid.

Paul Aitken, CEO Services UK and Netherlands, is ervan overtuigd dat Van Oosten met zijn ervaring en kennis van het bedrijf de bemoedigende groeicijfers van de Nederlandse tak weet voort te zetten.

Versterken groei ambitie met nieuwe pand in Utrecht

Wij versterken onze groeiambitie met een gloednieuw pand in het midden van het land. Vanaf medio 2022 nemen wij intrek in een kantoorpand in Papendorp (Utrecht). Met een gebouw dat voldoet aan de meest moderne eisen voor flexwerken, ontmoeten en duurzaamheid.

De weg naar wereldwijd leiderschap van Rick van der Kaay

Als Rick van der Kaay een verzegelde mail van CEO Dan Batrack in zijn mailbox vindt, is er eerst ongeloof, maar daarna ook trots. Want de projectmanager is uitverkoren voor TetraTech’s exclusieve Leadership Academy in Washington.

Hoe leuk is het om je met een select internationaal groepje van high professionals voor te bereiden op een leiderschapsrol die je helpt om de wereld een stukje beter achter te laten.

De 37 jarige financieel directeur van RPS Joris Vergeer

Hij is nog maar 37 jaar en grijpt de kans om zich als financieel directeur bij RPS verder te ontplooien. Joris Vergeer uit IJsselstein ruilt zijn functie als corporate controller in voor de hoogste macht binnen het financieel domein van een organisatie. Daarin blijft de toegankelijke teamplayer naar eigen zeggen vooral zichzelf. ‘Ik sta graag open voor ideeën van anderen.’

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden