Werken met toonaangevende technologie - Werken bij RPS

WERKEN MET TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE 

Maak gebruik van geavanceerde apparatuur, tools en platformen.

RPS werkt met toonaangevende technologie

Bij RPS werken we met state-of-the-art technologieën en geavanceerde tools. Denk aan het gebruik van drones, AI-algoritmen en complexe cloudoplossingen. Hiermee verzamelen we data om klanten van het beste advies te voorzien.

Of je nu in ons high-tech lab werkt of de nieuwste technologieën gebruikt voor een bouwproject, bij RPS krijgt jouw carrière een boost dankzij slimme en vernieuwende oplossingen. Kies voor vooruitgang in technologie en ontdek de mogelijkheden die jouw loopbaan een impuls geven. Welkom bij RPS, waar innovatie de standaard is.

Onze collega’s aan het woord

In onderstaande video’s leer je onze medewerkers beter kennen. Zaken zoals groeikansen, de dagelijkse werkzaamheden en de werksfeer komen hierin terug.

3D modellen

Met betrouwbare data wordt het beheren en onderhouden van assets een stuk eenvoudiger. Wij halen assets letterlijk van buiten naar binnen met 3D-modellen. Zo beschikken wij over de juiste data voor assetbeheer en houden we grip op situaties met onze opdrachtgevers.

Amsterdamse kademuren

Dat de Amsterdamse kademuren en bruggen kwetsbaar zijn is al jarenlang een issue. Maar hoe staat de conditie van dit werelderfgoed er nu echt voor? Beleef in deze video een uniek kijkje achter de schermen bij de wijze waarop BAM en RPS dat tot op de bodem uitzoeken.

Team Kabels en Leidingen 

Het team kabels en leidingen groeit hard! En dat is maar goed ook, er zijn namelijk tal van uitdagende projecten om aan te werken. Benieuwd waar dit team zich mee bezig houdt? En hoe hun ontwikkeling gestimuleerd wordt? Onze zakelijke vlogger ging op onderzoek uit om deze vragen te beantwoorden!

Scherpe ogen bij de Afsluitdijk

Werken aan de iconische Afsluitdijk is voor onze inspecteurs een unieke ervaring. Samen met een aantal andere bijzondere kunstwerken rondom het IJsselmeer voeren ze hier voor ENGIE civiel technische inspecties uit. Beleef in deze video een uniek kijkje achter de schermen.

Duik in de wereld van onze medewerkers en projecten!

Door middel van onderstaande berichten krijg je inzichten in de wereld van onze collega’s. Zo leer je niet alleen onze RPS’ers maar ook onze projecten kennen.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat er nog meer speelt binnen RPS? Neem dan contact op met Daan Breider via onderstaand formulier .

Drietrapsinspectie waterveiligheid bij molens

Visuele inspectie, 3d-scannen en scheurdetectie langs Nederlands mooiste rivieren

Waterveiligheid, beleving, natuur en innovatie komen samen in het gebied rondom rivier de Vlist en de Rotte. Voor hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard haalt RPS er samen met Asset Hub diverse inspectietechnieken uit de gereedschapskist om de staat van de waterkerende delen van drie molens in beeld te brengen.

Nieuw onderzoek naar winddata en metoceancondities bij Doordewind Windpark Zone

Van het delen van data over onder meer wind, stromingen en getijden tot en met het initiëren van nieuwe innovaties. Het metocean-team van RPS Energy bouwt met het tweede project voor Doordewind Windpark Zone voort op haar eerste geslaagde LiDAR-boeienproject in Nederland. Zij kijkt daarbij alvast vooruit naar de toekomst van de offshore windindustrie.

Duik in de toekomst

Bij werkzaamheden onder het oppervlaktewater moet veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Met de introductie van het document ‘Kader Veilig Werken onder Water’ zet Rijkswaterstaat de toon dat duikers pas mogen worden ingezet als alternatieve methoden niet volstaan. Stijn Heerink van duikbedrijf Hercules en Michel de Vré van RPS betogen waarom dit goed nieuws is voor opdrachtgevers.

Lucien geeft nieuwe dimensie met VR

Virtual Reality (VR) is al lang niet alleen maar voorbehouden aan de gaming-industrie. In de gemeente Gooise Meren maken de inwoners hiermee zelfs alvast kennis met hun nieuwe winkelstraat, waarvan de inkt van het definitief ontwerp nog niet is opgedroogd. Met onze geo-informatiespecialist en initiatiefnemer Lucien Aspeling gaan we in op de kracht van deze voor iedereen toegankelijke nieuwe werkelijkheid.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 

Bekijk de vacatures hier of vul een open sollicitatie in hier beneden.    * verplichte velden