Op weg naar een groener, innovatiever en beter bereikbaar Brabant - Werken bij RPS

Op weg naar een groener, innovatiever en beter bereikbaar Brabant

op-weg-naar-een-groener,-innovatiever-en-beter-bereikbaar-brabant

Op weg naar een groener, innovatiever en beter bereikbaar Brabant

Posted on in Nieuws


De komende jaren meewerken aan economische, sociale en ecologische vooruitgang. En dat ook nog eens in de provincie waar hij woont. Commercieel manager Michiel Dop hoefde niet lang na te denken toen de provincie Noord-Brabant vroeg om een videopitch waarin RPS haar aanpak binnen de raamovereenkomst mocht presenteren.

“Goedendag mijn naam is Michiel Dop van RPS. We zijn hier bij het provinciehuis en ik vind het heel gaaf dat we de komende jaren weer een raamcontract met u hebben voor het uitvoeren van ingenieursdiensten op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, natuurontwikkeling, milieu en bodem. En dit ook nog in de provincie waar ik zelf woonachtig ben.”

Partnerschap

De Provincie Noord-Brabant vroeg of de samenwerkingspartners zich in een korte video voor zouden willen stellen aan de programmamanagers, projectleiders en andere collega’s van de Provincie.

Want de provincie Noord-Brabant staat de komende jaren voor stevige uitdagingen op gebied van infrastructuur, slimme en groene mobiliteit, natuurontwikkeling en de veranderende wetgeving.

Innovatieve ideeën uit de markt

Michiel geeft aan dat zijn bedrijf hierin samen met de provincie en de andere marktpartijen gaat inzetten op doeltreffend partnerschap. Zeker als het gaat om het efficiënt en effectief inkopen van dienstverlening, het beperken van administratieve lasten, de kwaliteitsborging en het benutten van innovatieve ideeën vanuit de markt. ”We denken graag mee in oplossingen en aanpak om projecten tot een succes te brengen”, aldus Michiel.

Van ecologie tot omgevingsmanagement

Hij kan daarbij terugvallen op een breed gezelschap aan collega’s. Want RPS is een bureau dat alle disciplines zelf in huis heeft. Van milieu- en bodemonderzoek, landmeetkundige werkzaamheden en ecologie tot en met kabels en leidingen, niet gesprongen explosieven, kunstwerkenbeheer en omgevingsmanagement.

“Onze kracht ligt erin dat wij dat allemaal samenbrengen in integrale projecten. Hiervoor hebben wij naast de adviseurs eigen landmeters, veldwerkers en inspecteurs in dienst. We kijken enorm uit naar een verdere samenwerking en hebben er zin in.”

 

Het bericht Op weg naar een groener, innovatiever en beter bereikbaar Brabant verscheen eerst op RPS.