Samen verder, samen sterker - Werken bij RPS

Samen verder, samen sterker

samen-verder,-samen-sterker

Samen verder, samen sterker

Posted on in Nieuws


We leven in een bizarre tijd. Daarin gaat onze aandacht allereerst uit naar de gezondheid van u en uw dierbaren. Want het coronavirus beheerst het nieuws en dat is volkomen logisch. Vanuit die werkelijkheid gaan we graag met u door.

Wat betekent dit voor het project dat we samen zijn aangegaan? Kunnen we de kwaliteit waarborgen? Gaan we de deadlines halen? En hoe zit het met eventuele nieuwe opgaven? Misschien wacht u op een voorstel van ons, of staan we op het punt om een overeenkomst te ondertekenen.

De missie van onze medewerkers blijft ongewijzigd. We zetten onze bedrijfsvoering onverminderd voor u voort. Op gepaste afstand. Met de inzet en creativiteit die u van ons gewend bent. Zonder onverantwoorde risico’s te lopen. Gefaciliteerd door onze moderne online infrastructuur.

Die stabiele online infrastructuur maakt het mogelijk al onze medewerkers die niet gebonden zijn aan hun werkplek thuis te laten werken. Maar vooral ook de contacten met u te onderhouden. Dit zal op sommige momenten een uitdaging zijn en improvisaties vergen.

Toch zijn we vanuit onze belofte ‘Making complex easy!’ inmiddels vertrouwd geraakt samen met klanten op zoek te gaan naar manieren om complexe zaken makkelijker te maken. Onderzoekend en grensverleggend. Met een overtuigend pragmatische instelling waarin verbinden centraal staat.

Dus, zijn er vragen, twijfels of zorgen? Deel ze met uw contactpersoon bij RPS. Het waarborgen van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving is nu meer dan ooit waar we ons op richten. Eensgezind samen met u en al onze toegewijde collega’s door het land. Want samen zijn we sterker en komen we uiteindelijk ook in deze roerige tijden verder.

Het bericht Samen verder, samen sterker verscheen eerst op RPS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *